• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Jim Courrier’a katılır mısınız? NECDET KESTELLİ

Jim Courrier'a katılır mısınız?

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.08.2015, 00:00
Tenisin unutulmaz yıldızlarından Jim Courrier tenisin bu günü için bakın neler demiş... Federer ve Nadal rekabeti ile başlayan, son zamanlarda aralarına önce Djokoviç'in, sonra da Murray'in de katılmasıyla oluşan "büyük dörtlü" dönemini zevkle yaşamaktayız. Sanmıyorum ki bu günlerde bir başkası bunların arasına girebilsin... Bunlar ayni dönemde ve beraber oynayan muhteşem oyuncular ve herkes için çok zor oldular. Gençlerin çok çalıştıklarını, ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını biliyorum. Ancak bu dönem bu zorluğun üstesinden gelemediler.
Bir kaç sene sonra geriye bakıp düşündüğümüzde bu beylerin dönemlerinde neleri ne büyük zorluklarla gerçekleştirebildikleri hayranlıkla hatırlayacağız. Ancak 3-5 sene sonra bu dörtlünün hükümranlığı bitince umarım arkadan gelen gençler için bir yol açılacaktır. Daha önce bir değişim beklemek biraz hayal olur...
Bilmem katılır mısınız?

US Open yolunda

Amerikalı yıldız adayı Sloane Stephens Washington Finalinde ilk WTA şampiyonluğuna ulaştı. ATP Wasington da ise, 2008 yılında İzmir'de İzmir Cup ATP Chjallenger Turnuvası'na katılmış, teklerde ikinci turda elenmiş ama çiftlerde şampiyon olan Japon Nishikori, Amerikalı İsner'i yenerek hem 10. ATP Şampiyonluğu'nu yaşadı, hem de 4. Sıraya yükseldi.
Nadal, Djokovic, Wavrinka ve Murray'in katılımı ile ATP Rogers Cup Toronto turnuvası, yanında ayni yerde WTA Rogers Cup Toronto turnuvası oynanacak. Alman Kerber Psikova'yı yenerek şampiyon oldu.
Nadal kendi adını verdiği tenis akademisinin açılışını yaptı.

Moskova'da Başak rüzgarı

Elemelerden girdiği 25 bin dolar ödüllü İTF WOMEN CIRCUITS Turnuvası'nda oynadığı altı maçta hiç set kaybetmeyen Milli tenisçimiz İzmirli Başak Eraydın, şampiyonluk maçında ev sahibi ülkeden Viktoria Kamenskaya'ya 6-2, 6-2 ile kaybetti. Son haftalarda oynadığı bu ikinci finalinde, bir kez daha ikincilik ödülünü kazanan 21 yaşındaki Eraydın, bir sonraki mücadelesini Belçika'nın Westende kentinde verecek.

Özel doğum günleri

Roger (Roje) Federer 34 yaşına basarken bir gün arayla da, gelmiş geçmiş en büyük tenisçilerden biri olan ve kendi adına bir yılda dört Grand Slam turnuvasını da kazanarak 2 defa Grand Slam yapan Rod Laver 77 yaşına bastı. Nice yeni yaşlara diyelim...



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA