• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Geleneksel İpek Şenoğlu Turnuvası NECDET KESTELLİ

Geleneksel İpek Şenoğlu Turnuvası

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.03.2018, 00:00

İpek Şenoğlu, her gerçekleştirdiği organizasyonda olduğu gibi, yine yeni bir kulüpte, yine çok yüksek katılımla, yine çok sayıda sponsor ve sürprizler ile kusursuzluğunu, örnek sporculuğunu ve spor yöneticiliğini devam ettiriyor. Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Tenisimize yaptığı katkılar ise örnek alınması gerektiği gibi, bunlardan da sami şekilde destek alınması gerektiğine inanıyoruz.

Türkiye Spor Zirvesi

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu yanı sıra çok sayıda üniversite eğitim görevlisi ve konunun uzmanlarının sunumlar yaptığı Türkiye Spor Zirvesi adlı özel organizasyon 26 Mart 2018 Pazartesi günü gerçekleşti. Sporumuza yeni ve güçlü bir ivme kazandıracağına inandığımız bu zirvenin çok verimli geçmiş olduğunu düşünüyor ve organizatörler ile katkı koyan tüm uzman ve bilim adamlarını kutluyoruz. Umarım kısa süre içinde geniş kapsamlı bilgilendirmeler ile katılamayanlar da zirve neticelerine ulaşabilirler.

Miami

1000'lik Masters turnuvaları her zaman zor geçer. Bu sefer de inanılması güç sürprizler ile başladı:
Nadal katılamadı, Djokovic ve ardından da turnuvanın büyük favorisi dünya bir numarası Federer de turnuvadan ilk turda elendi. Del Potro ve bir kaç ileri yaşlı oyuncu yanında "next generation" devam ediyor. Az da olsa bu önemli gelişmeler ATP turda yenilenme sürecinin göstergesi olabilir mi dersiniz?
Kadınlarda da durum çok farklı değil? Geri dönmeye çalışan Serena'nın yanında Wozniacky ve Halep'inde elenmeleri, diğer dönüş yolundakiler ile gençlerin diş göstermeye başlaması yeni bir dönemin işareti sanki! Örneğin 19 yaşındaki Sofia Kenin ile Monica Puig harikalar yarattılar...
Bu arada Radwanska'nın kısa süren geri dönüşü ise ilginç oldu. Merakla beklediğim toprak kort turnuvaları da bu gelişmelere sahne olur mu acaba?

Kültürpark'ta boş yok

Bu hafta oynanmakta olan kulüp içi açık kadınlar ve erkekler tek ve çift turnuvası neşe ve dostluk içinde gerçekleşiyor. Finallerin yaklaştığı bu günlerde heyecan da dorukta. Tüm kulüp oyuncularına başarılar diliyoruz. Dedim ya KTK'da boş yok. 1 Nisan günü de Türkiye çapında tekerlekli sandalye engellileri turnuvası başlıyor. Destek ve seyir için kaçırılmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA