• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Süpersin Kültürpark başarılar İZTİK NECDET KESTELLİ

Süpersin Kültürpark başarılar İZTİK

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.03.2018, 00:00

Geçen hafta içinde Kültürpark Tenis Kulübü'nde 100'e yakın tenissever arasında gerçekleşen kadınlar ve erkekler özel düzenlemeli klasman turnuvasında 4 günde 184 maç oynandı. İzmir de gerçekleşen bu ilk klasman mücadeleleri hiç bir aksama olmadan, çok iyi bir yönetimle kusursuz ve neşe içinde tamamlandı. Başarılı olan sporcular pazar günü kulübün cennet bahçesinde gerçekleştirilen mangal partisinde hak ettikleri ödüllerine kavuştular. Kulübümüzü, hakemlerimizi ve tüm katılan sporcuları kutluyorum.
Diğer bir teşekkürde tabii ki İzmirimizin güzel seyircisine...
İZTİK'in 20 bin lira para ödüllü Tenis Turnuvası harikaydı.

KAPANIŞ 18 MART'TA

İzmir Tenis İhtisas ve Spor Kulübünün çiçeği burnunda yeni , genç ve dinamik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Kara'nın da ilk turnuvası olarak organize edilen ALLWAYS Klasman Tenis Turnuvası Türkiye genelinden iyi bir tenis sever katılımıyla başladı. Turnuva 18 Mart'ta düzenlenecek kupa töreni ile son bulacak.
Umarız İzmir dışından katılacak tenisçiler katılımlarını son günlere bırakmazlar da, turnuva da gece yarılarına kadar sürmeden, sıkışmadan zevk içinde ve bol seyirci ile gerçekleşir. Başarılar diliyorum.

INDİAN WELLS'TE SÜRPRİZLER

16 yaşındaki Amanda Anisimova, 14 maçtır kaybetmeyen 9 numaralı seri başı Petra Kvitova'yı yenerek Indian Wells'te 4.tura yükseldi.. Venüs Williams, doğumdan sonra katıldığı bu ilk önemli turnuvasında 3. tura yükselen kardeşi Serena'yı 6-3/6-4 yenerek 4. tura çıktı Nadal'ın çekilmesiyle finalde nasıl karşılaşabilecekleri senaryoları yapılan ikisinin de burada 4'er şampiyonluğu bulunan Federer ve Djokoviç'ten geriye, Dimitrov'u da elenmesiyle galiba yalnız Federer kaldı. Tabii şimdilik...

BAŞAK VE MELİS FİNALDE KAYBETTİ

Başak Eraydın, 1 numaralı seri başı olarak katıldığı ITF 15K Antalya turnuvasında önce Luna Meers'i 3-6/6-1/6-4 yendi. Yarı finalde ki rakibi Melis Sezer' i de yenerek senenin ilk finaline eriştiyse de orada yenilerek şampiyon olamadı.
Melis Sezer ise partneri Anshba ile finale çıktı, Çift turnuvayı ancak ikinci olarak bitirebildi. İki milli oyuncumuzu da kutluyor, iyi bir yıl geçirmelerini diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA