• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Roma’nın ardından NECDET KESTELLİ

Roma’nın ardından

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.05.2019, 00:00

Yağmur dolayısıyla tam bir gün maç oynanmaması, ertesi gün turnuvayı yetiştirebilmek amacıyla çok oyuncunun bir günde itiraz etmeden ard arda ikişer maç yapmak zorunda kalmaları, hatta bazılarını aynı gün 3 maç yaptıkları haberi 9. Roma Toprak Kort Turnuvası'na damga vurdu. Serena'nın ikinci turda çekilmesi, Federer'in ve Osaka'nın sakatlanarak turnuvaya veda etmesi, Halep'in beklenmeyen yenilgisi, Kyrgios'un kortlarda sapıtmasına karşılık, yetkilerin ve bazı önemli sporcuların müsamahalı yaklaşımları ve de verilen cezaların çok az olduğunu düşünen tenisseverlerin protestolarına neden oldu. Toprak sezonunun başından beri şampiyonluğa hasret kalan ve kariyerinde 50. Masters , toplamda 118. finaline, 425. toprak galibiyetiyle ulaşan Nadal finalde dünya bir numarası Djokoviç ile karşılaştı.

KAZANAN NADAL OLDU

Kazanan beklendiği gibi Nadal oldu. İspanyol tenisçi ezeli rakibini 6/0-4/6 ve 6/1'lik net bir skorla yenerek çok istediği zafere ulaştı ve Fransa Açık Turnuvası için büyük moral depoladı. Kadınlar finalinde ise Pliskova, rakibi Konta'ya hiç bir şans tanımadı ve Roma'nın kraliçesi oldu. Bütün şampiyonları da alkışlıyoruz.

SENYÖR MİLLİ TAKIMLARI

Kadın ve erkek genç senyörler, senyörler ve süper senyörlerin milli takımları üç ayrı şehirde yapılan seçme müsabakaları sonunda Milli Takımımız ve kaptanları belirlendi. Senyörler dünya şampiyonası için gençler grubu Ekim ayında Miami/ABD'de, senyörler grubu Ağustos ayında Estoril, İspanya da, Süper Senyör Milli Takımları ise Eylül ayında Umag-Hırvatistan'da oynanacak şampiyonaya katılıp ülkemizi temsil edecekler. Genç senyörlerde ne kadın, ne erkek hiç İzmirli yok. Ancak senyörler erkeklerde İzmir kulüplerinden 50+ Levent Karapınar (İZTİK), 55+ Kudret Altuğlu (İZTİK), 60+ Mustafa Opsar (Balçova Tenis Kulübü), kadınlarda ise 50+ Sedef Sadak Çakırer (Kültürpark), 55+ Ayşim Karagülle (Kültürpark ve İZTİK), 60+ Seyhan Tülay Mungan, Süper senyörler 75+'da ben yani Necdet Kestelli (Kültürpark) İzmir'i temsbil edeceğiz. Kutluyor, başarılar diliyoruz.

TOPRAK SEZONU KAPANIYOR

Fransa'da gerçekleşecek olan Roland Garros Grand Slam Turnuvası'nda heyecan dorukta. 20 Mayıs'ta elemelerle başlayan tek toprak organizasyonu yağmur müsaade ederse, hayırlısı ile 9 Haziran'da bitecek.

BAŞAK VE İPEK...

Oyuncumuz Başak Eraydın bu turnuvaya elemelerden katılırken son günlerde birliktelikleri açıklanan koçu İpek Şenoğlu da hep yanında olacak.
Umarız çok verimli bir ekip oluştururlar.

GÜZEL HABER

Genç oyuncumuz 14 yaşındaki Melisa Ercan, TED Spor Kulübü'nde düzenlenmiş olan Nazmi Bari Junior Grade 4 Turnuvası'nın finalinde Prokopenko'yu yenerek anlamlı bir şampiyonluğa imza attı. Kutlarız

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA