• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kaşkollu muhabirler! SELAHATTİN ERTAŞ

Kaşkollu muhabirler!

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.03.2018, 00:00

Kulüp muhabiri arkadaşlara son zamanlarda bir haller oldu.. Sosyal medya hesaplarından öyle şeyler paylaşıyorlar ki sanırsınız kulübün amigosu olmuşlar..
Takip ettikleri kulübün üzerinden sosyal medyada at oynatanların başında Galatasaraylı meslektaşlarımız var.
Maçlarda hakemlerin kararlarından tutun, rakip futbolculara, hocalarına neredeyse demediklerini bırakmıyorlar.
Fenerbahçeli muhabir arkadaşlarımızın da onlardan aşağı kalır tarafları yok. Allah'tan Beşiktaşlı muhabirleri bu konuda sağduyulu. Kulüpteki yöneticilerle, futbolcularla, mesafeliler, hesaplarından daha dikkatli paylaşım yapıyorlar.
Muhabir arkadaşlarımız aman dikkat: yöneticiye ya da teknik adama yaslananların meslek işinin ömrü bir kongre kadardır!

TRANSFER YASAĞI...

Trabzonspor'a şimdi de transfer yasağı geldi...
Ülkemizin lokomotif takımının, profesyonel ekibinin başına gelene bakın.
Sahi yöneticiler kulüpte ne yapıyorlar?
Yazık değil mi bordo-maviye gönül veren taraftara, ülke futboluna?
Olağanüstü kongre kararı da alındı. Kaçmanın yolları aranacak.
Sırada ne var?

VERGİ CENNETİYİZ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yabancı oyuncuların vergilerini artık ödemeyeceklerini belirtmiş.. Çok güzel olurdu ama lafta kalır... Yabancı teknik adam ve futbolcuların terk derdi paradır...Yarın öbürgün yine gündem belirlemek için çilek futbolcu alma işine girilir, söylenen unutulur.
Nazlanan oyuncunun vergisini de kirasını da, gidiş dönüş uçak biletlerine arabasının yakıtını ödemeye kadar kabul ederler.. Yeter ki yaşlı da olsa geçmişin ünlüsü imzayı çaksın.
Kulüp borca girmiş kimsenin umurunda değil. Acı ama gerçek, Türkiye yabancıların ekstradan emeklilik kazanma yeridir..

PARA KAVGASI

Türkiye Futbol Direktörlüğü futbolumuzda sıçrama taşı olacağına zarardan başka bir şey getirmedi... Fatih Terim ülkemiz futbol tarihinde kimseye nasip olmayan işini maalesef beceremedi... TFF Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Aydoğdu'nun Çeşme'deki mekanını basma işi ve sonrasında olanlar hala hafızalarda. Avukatların mahkemedeki sulandırma işini gazetelerde okuyan Fatih Terim'in yerinde olsam şunu yapar, "davayı kazanırsam tamamını Milli Takım altyapısı için harcanmasına vereceğim, derdim. Çünkü Terim Milli Takım'dan ve Türk futbolundan dünyalığını zengin olarak geçirecek kadar parayı kazandı. Bu hareketi yapsın Türk insanının kalp köşkündeki yerini garantilemiş olur.

SON KURBAN

Son kurban küme düşmesi kesinleşen Gaziantepspor.
Geçen sezona kadar Süper lig'de Güneydoğu Anadolu bölgesini temsil eden kulüp Spor- Toto Ligi'ne veda etti. Gaziantepspor'un sırtından para kazanan yöneticiler, teknik adamlar, yabancı oyuncular ve menajerler neredeler?
Yeni kurban aramaya çıktılar!

HELAL OLSUN

Sarı kırmızılı kulübe gönül veren işadamları Göztepe Genç İşadamları Derneği'ni kurmuş...
Bunlar çok güzel hareketler. Dernek, eğer çok güzel projeler üretip, Göztepe yönetimine yardımcı olacak işler yaparsa oluşacak pozitif enerjiyle Avrupa Lig'i treni de kaçmamış olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA