• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Parkede kavga SELAHATTİN ERTAŞ

Parkede kavga

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.02.2018, 00:00

Fenerbahçe Baş antrenörü Obradoviç ile Efes Pilsen Koçu Ergin Ataman'ın arası limonileşti... İlk maçta yaşanan gerginlik kupa maçına kadar yansıdı. Aslında her ikisinin de konuyu uzatmak niyeti yoktu ama sağolsun muhabir arkadaşlar, futboldaki gerginlik işleyişini parkeye de sıçrattı.
Obradoviç basketbol dünyasındaki başarılarının verdiği fazla özgüvenle hiçbir konuda özre yanaşmıyor. Oyuncusunu tokatladığı olay dahil.
Ataman ise hangi takımda olursa olsun, durup dururken sivrileşir ve kavgaya zemin hazırlar. Geçmişte, federasyon başkanından tutun, görev yapıp ayrıldığı takım yöneticilerine ve taraftarlarına kadar sürtüşmeleri var. Rakipleri germe ustası ve bundan besleniyor gibi..
Fenerbahçe'nin yüzlük galibiyeti sonrası, son maçtaki sinir harbini Efes Pilsen'in kazanması ilginç oldu vesselam... Futbola nazaran daha elit olan basketbol camiasına yakışmıyor bu işler!

Plakayı tutturdu

Futbolumuzun gezgini Yılmaz Vural hocamız Giresunspor'la anlaştı...
Teknik adamlık yeteneğine kimsenin lafı olmaz; şovmenliği ise onu daha da sempatikleştiriyor.
Ülkemizde hakkı verilmemiş hocalar arasında bence.
Üç büyüklerden biri ya da sıkıntılı zamanlarda Milli Takım kariyerinin olması konusunda denenmeliydi... Yılmaz hoca, aranızda bilmeyen yoktur sanırım, Almanya'da Daum'la aynı akademi mezunu ama kariyerleri paralel gitmedi!
Ve kendisi 28. takımıyla anlaşırken plakayı da tutturmuş oldu!

Trabzonspor'da neler oluyor?

Üst üste 5 beraberlik alan Trabzonspor'da futbolcudan yöneticisine bir şeyler oldu. Başkan Muharrem Usta'nın sesi kesildi!
Takımın borçlarıyla ilgili bir sürü dedikodu dolaşıyor. Basketbol takımındaki yabancılar maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle sahaya çıkmamıştı. Yerel medya asıl suçluların krizi yönetemeyen idarecilerin ve yıllardır takımın canına okuyup milyonlar götüren menajerleri açık açık dillendirmeye başladılar.. Trabzonspor ülkemizin gözbebeği takımlarından inşallah her şey düzelir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA