• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Öfke kontrolü SELAHATTİN ERTAŞ

Öfke kontrolü

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.04.2018, 00:00

Arda Turan'ın açıklamalarını dinledim.. "Türkiye'nin her yerinde ıslıklanıyorum" derken buruktu.. 100'ü aşkın Milli olmuş, Avrupa'da 11 tane kupa kaldırmış son yılların en yetenekli futbolcularından Arda'nın ettiği sözler, başta Romalı Cengiz olmak üzere Avrupa'da oynama hayaliyle geriden gelen adayların kulağına küpe olacak cinsten.. Yedi yıl öncesine kadar Avrupa serüvenine İspanya'da başlarken tüm ülkede sevilen, ayakta alkışlanan ve parlayan yıldızdan, yetiştiği, gözbebeği olduğu Galatasaray'ın stadında ıslıklanan, istenmeyen Arda'ya yol almak! Sözlerinin arasında gençlik hataları yaptığını da dile getiriyor ama özeleştiriyi yüksek tutmuyor. Arda'nın yanısıra tribünlerden sürekli tepki gören Kaleci Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu da tribündeki insanların çoğu neden istemiyor, tepki gösteriyor düşünmeliler. Aslında olay çok basit; tepki görmelerinin tek nedeni, ayaklarını konuşturacaklarına durmadan "çenelerini konuşturmaları". Son olarak Arda muhabirlere, "sizin de bildikleriniz var, tek suçlu ben değilim ama işiniz gücünüz var o yüzden gerçekleri söyleyemiyorsunuz" şeklinde sızlandı. İyi de seçtiğin 1-2 kişinin programından başkasına çıkıp konuşmadın, şimdi büyük ihtimalle onlar da seni görmezden geliyor! Bu arada futbolcular yolcudur, gazeteciler hancı. 25 yıldır bu meslekte olan ağabeyleri olarak futbolculara tavsiyem; sizleri durmadan pohpohlayanları değil, aleyhinizde de olsa doğruları çekinmeden yazanları tercih edin.
Unutmayın; dost acı söyler!

NE BEŞTE BEŞMİŞ...

Herkes kalan beş maçı da kazanmak istiyor.. Şampiyonluğa oynayan Galatasaray, Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe teknik adamlarından iddialı söylemler: 5'te 5 yaparak zafere ulaşırız..
Küme düşmemeye oynayan takımların derdi de aynısı: 5'te 5 yaparak süper lig'de tutunmak..
Böyle bir lig görülmedi.
Fikstür avantajında kazanabilecek şansa sahip Fenerbahçe gözüküyor, bir de Beşiktaş... Siyah-Beyazlıların tek sıkıntılı maçı Galatasaray olacak. Beraberlik bile faydalı gözüküyor. Galatasaray deplasman fakiriydi, Akhisar'a kupadan elenmesi moralleri de bozdu.
Küme düşmemek için can havliyle oynayan takımlar belirleyecek şampiyonluğu...
Her haliyle saha içinde ve tribündekilerin yürekleri pırpır...
Hak edenler kazansın...

ADA YIKILDI, ARSA GİTTİ

Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat döktürmüş;
Ligde 8. olduğumuz yıl her takım şikeye bulaşmıştı... Galatasaray başkanlığını yapmış Polat'ın bildikleri var ki söylüyor.
O zaman sayın savcılara da anlatsın pislikler varsa ortaya dökülsün. Mutlaka Fenerbahçe'sinden Trabzonspor'una kadar ilginç tepkiler çıkacaktır.
Adnan Polat'a tek katılmadığım nokta şu: Onlar yapmıştı ama biz yapmadık hikayesi bayağı boş. Polat'ın "Adamız yıkıldı, arsalarımız satıldı ama hepsi faize gider" sözlerindeki hüznü kulübün finansal sıkıntısını ortaya koyuyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA