ALİ FİLİZKAN (MANİSA)
Gelinlik ve abiye modasının iddialı firmalarından Miss Defne İzmir, Manisa'da görkemli bir törenle mağaza açtı. Evlenecek genç kızların ve erkeklerin yoğun ilgisini çeken Miss Defne'nin düzenlediği eğlence ve Mustafa Ceceli konseri, açılışa katılanlara keyifli saatler yaşattı.
Miss-Defne açılışını milletvekilleri Hasan Ören ve Özgür Özel, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Acıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu ile Miss Defne Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Köseoğlu ve Demet Tuncer birlikte yaptı.
Miss-Defne koleksiyonunda yer alan gelinlik ve damatlıkların, düzenlenen renkli defileyle konuklara tanıtıldığı açılışta, Şinasi Köseoğlu 2012 yılında mağaza zincirini artıracaklarını söyledi. Köseoğlu, "Manisa'daki ilgiyi çok sevdik, her geçen gün sanayisi büyüyen Manisa'ya imalathaneyi de taşımayı düşünüyoruz" diye konuştu.
DÜNYAYA AÇILIYOR
Manisa-İzmir karayolu üzerinde 2 bin 700 metrekare alanda kurulan mağazada, 450 ürün çeşidiyle her bütçeye uygun modeller sunduklarını anlatan Miss Defne Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Köseoğlu şöyle konuştu: "Türkiye'de, İtalya'da, İran'da toplam 24 bayimiz var. Miss Defne Mağaza adıyla İzmir'den sonra ikinci mağazamızı Manisa'da hayata geçirdik. Kendi adımızı taşıyan mağazalarımızın sayısını 5'e çıkarmayı amaçlıyoruz. Miss Defne markası Türkiye'nin ilk 5 markası arasına girdi, İtalya'da kendini kanıtladı."
Miss Defne koleksiyonu Demet Tuncer'in sunduğu gösteriler ve defileyle tanıtıldı. Törene katılan Manisalılar, ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli'nin verdiği konseriyle coştu.
