ADEM ÜLKER (MARMARİS)
Norveçli ünlü top model ve sinema oyuncusu Vendela Kirsebom, 45 yıl sonra Marmaris'te bulduğu Türk babası Ahmet Özkal ile bu yaz 2 ay birlikte tatil yapmaya hazırlanıyor. Ailesi, "film gibi" buluşmanın damar tıkanıklığı nedeniyle 3 yıldır tekerlekli sandalyeye bağlı olarak hayatını sürdüren "Hollandalı Ahmet" lakaplı 73 yaşındaki Ahmet Özkal'ı çok mutlu ettiğini ve moralini yükselttiğini söyledi. Yürüyemediği için evinden hiç dışarı çıkamayan Özkal'ın yakınları, "Kızı keşke daha önce gelseydi. Hastalığına da moral olurdu. Bu buluşma ona çok iyi geldi" dedi. Top model Kirsebom, yaz aylarında 2 kızıyla birlikte Marmaris'e gelerek 2 ay babasıyla kalacak.
'KEŞKE ÖNCE GELSEYDİ'
Ünlü yıldızın, ülkesindeki bir televizyon kanalı sayesinde bulduğu Özkal, sevinçten uçuyor. Özkal'ın bağrına bastığı kızına, "Artık burası da senin memleketin ve evin" dediği ve bundan sonra sık sık görüşme kararı aldıkları öğrenildi. Kirsebom ve televizyon ekibi, geçtiğimiz günlerde Marmaris'in Turunç beldesi yakınlarındaki Özkal'ın evinin ve restoranının bulunduğu Kumlubük'e geldi. Özkal, kızı Vendela ve beraberindekileri eşi ve oğluyla karşıladı. İlk kez karşılaşan ve duygulu anlar yaşayan baba-kız, uzun süre birbirlerine sarıldı. Kirsebom ve misafirler için özel yemekler hazırlandı. Restoran ve eve Özkal ailesinin yakınları dışında 2 gün boyunca kimse alınmadı. Görüntü
alınmaması için önlemler artırıldı. Kirsebom'u İstanbul'dan ilçeye üvey kardeşi Ahmet Özkal'ın minibüsle getirdiği belirtildi.
