TOLGA TEKİN (HABER MERKEZİ)
İzmir Karşıyaka'da 15 yıl önce Pizza Villa olarak hizmete giren ve bugün Karşıyaka, Buca, Alsancak, Kemeraltı, Bornova ve Manisa'daki toplam 8 şubesiyle faaliyetini sürdüren Villa Grilla'nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yıldırım, öğretmenlikten işletmeciliğe uzanan başarı öyküsünü Yeni Asır'a anlattı. Doğu Anadolu illerindeki yatılı bölge okullarında uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan ve işe Güzelyalı'da bir sandviç büfesi alarak başlayan Yıldırım, bugün 8 şubede toplam 150 kişiye sağladığı istihdam ile girişimcilik örneği sergiledi. Başarısını doğru, dürüst, planlı, programlı ve çok çalışmaya borçlu olduğunu ifade eden Yıldırım, meslek hayatında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından defalarca maaş ödülü, takdir ve teşekkür belgeleri aldı. Bu başarısını gıda sektöründe de hız kesmeden sürdüren Yıldırım, çalışanlarına bir patron gibi değil, arkadaş gibi yaklaştığını ve her zaman eğitimli personele önem verdiğini söyledi.
YA EN İYİSİ YA HİÇ
25 yıllık bir eğitimci olarak eğitime özel önem verdiğini, bunun için de çalışanlarına 15 günde bir iletişim ve hizmet eğitimleri verdiğini belirten Yıldırım, "15 sene önce 'ya en iyisi ya hiç' ilkesiyle yola çıktım. İşimi fazla büyütmeyi değil insanlara daha iyi hizmet etmeyi amaçladım. Bugün kaliteyi, lezzeti, hizmeti insanlara en ekonomik değerle sunmanın mutluluğunu yaşıyorum. 150 personelimle insana, doğaya ve evrensel değerlere saygı duyan büyük bir aileyiz biz. Gıda üretim belgeli, marka tescilli ve yüzde 100 yerli sermayeli bir firma olarak gurur duyuyoruz" dedi.
ÖĞRENCİLERE DESTEK
Öğrenciler için özel mönü ve kampanyalar düzenlediğini belirten Yıldırım, şunları söyledi: "Ayrıca okulların, çeşitli tiyatroların ve belediyelerin eğitime yönelik etkinliklerinde sponsor oluyoruz. Öğrencilerimize maddi ve manevi destek olmaya devam edeceğim. Gençlere ve gelecek nesillere örnek bir insan olmayı hedefledim. Gençlere tavsiyem hedef belirleyip 'üşenme, erteleme, vazgeçme' ilkesini kesinlikle akıllarından çıkarmamalarıdır. İşte o zaman başarı kaçınılmaz olur."
2013'teki hedefleri arasında Kuşadası ve Antalya'da yeni şubeler açmak olduğunu belirten Yıldırım, "Rekabetin çok yoğun yaşandığı bu sektörde ürün kalitemizden taviz vermeden uygun fiyatlarla Villa Grilla ürünlerimizi sunuyoruz. Şubelerimizde herkes sıcak ve samimi bir aile ortamı buluyor. Hedefimiz sektörde daha doğru, daha emin adımlarla büyümek" dedi.
Odun ateşinde pizza
VİLLA Grilla'yı diğerlerinden ayıran en önemli özelliğinin odun ateşinde, ince hamurla yapılmış pizzalarının olduğunu belirten Yıldırım, ayrıca tavuk, et, odun ateşinde pizza, spagetti, sıcak-soğuk salata, fırında patates ve tava yemeği çeşitlerinin bulunduğu bir mönüleri bulunduğunu hatırlattı. Yıldırım, şöyle devam etti: "Porsiyonlarımız normalden büyük olmasına rağmen fiyatlarımızı uygun tutuyoruz. Kaliteli malzemeyle hazırladığımız pizzalarımız büyük ilgi görüyor."
