Yeni Asır’dan ‘can’ veren kampanya

Asırlık çınar Yeni Asır, 121. yaşını "hayat vererek" kutlayacak. Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi işbirliğinde bugün kan bağışı kampanyası düzenlenecek. Tüm Egelilerin davetli olduğu kampanya 09.30'da Yeni Asır önünde başlayacak

Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, kampanyanın hayati önem taşıdığına dikkat çekerek, "Tüm halkımızı kan bağışı kampanyamıza davet ediyorum" dedi. Bu anlamlı kampanyaya, Ege Bölgesi'nin dört bir yanından da destek geldi

Türkiye'nin en köklü gazetelerinden Yeni Asır, 121. yaşını Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi ile işbirliği yaparak anlamlı bir kampanyayla kutluyor. İki dev kurum, bugün kan bağışı kampanyası düzenleyecek. Tüm Egelilerin davetli olduğu kampanya 09.30'da Yeni Asır önünde başlayacak. Egelileri kampanyalarına destek vermeye çağıran Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, "Unutmayalım ki bir gün bizim veya bir yakınımızın da kana ihtiyacı olacak" dedi.
Kutlama yok
Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Bursalı, "Yaşanan siyasi gelişmeler, her gün gelen şehit haberleri ve şehitlerimizin ruhlarına saygısızlık olmaması adına 121. kuruluş yıldönümünü bu şekilde kutlamak istedik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu anlamlı kapanyada bizimle işbirliği yapan başta Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök ve çalışma arkadaşlarına da teşekkür ediyorum" dedi.
Yeni Asır önderlik etti
Yeni Asır Gazetesi'nin önünde saat 09.30'da başlayacak kan bağışı kampanyası için herkesi bağışa davet eden Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Gökay Gök ise, "Yeni Asır yine zor günümüzde yanımızda oldu. Kan bağışının önemi konusunda önce kendileri kan bağışı yaparak bu konuda liderlik etmelerine, kendim ve hasta yakınları adına teşekkür ediyorum. Özellike yaz döneminde kan bağışının azalması ve ertelenmesiyle talepleri karşılamakta zorlanıyoruz. Hastalarımızın mağdur olmaması için Egelileri Yeni Asır'ın kan bağışı kampanyasına davet ediyorum" diye konuştu.
FATİH ŞENDİL / KADİR KEMALOĞLU / DUYGU ERGÜDEN / YAĞMUR UYGUR / HASAN DURNA (DENİZLİ) / MEHMET KAVAS (AYDIN) / SERKAN KARAYOL (UŞAK) / ALİ FİLİZKAN (MANİSA)

KAMPANYAMIZA EGE'NİN HER YERİNDEN DESTEK YAĞDI

Yeni Asır'ın kan bağışı kampanyası ve 121. yılı nedeniyle Ege'nin iş ve siyaset dünyasından da destek yağdı
İzmir Valisi Mustafa Toprak: Basın yayın hayatının öncüsü Yeni Asır'ı 121. yıldönümü nedeniyle yürekten kutluyorum. Kan bağışı kampanyası ile kendisine özel bir görev edilen Yeni Asır ailesine teşekkür ediyorum. Tüm birimlerimizle kampanyaya destek vereceğiz.
AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar: Yeni Asır, Ege'de çok köklü bir geleneği temsil ediyor. Ege'nin sesi olarak gerçek ve doğru haberleri kendine ilke edinmiş bir gazete. Bu ilkesinden vazgeçmeyerek yayın hayatına daha nice yıllar devam edecektir.
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema: Ege'nin güçlü sesi, güvenilen gazetesi ve bölgenin ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayan Yeni Asır'ın, halkımıza ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık: Yeni Asır bir Türkiye değeri, erişilemez bir başarı hikayesidir. 121. yıllık serüven, sadece basın dünyasının değil, tüm üç asırlık tarihimizin şerefli ve şanlı adıdır.
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli: Her yerde ve her zaman Yeni Asır ile karşılaşıyoruz. Başarılarının daim olmasını diliyoruz. Her zaman yanındayız.
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ: Yeni Asır, Türkiye'nin tarihine tanıklık etti. Türkiye ile birlikte büyüdü. Türkiye'yi anlamak için Yeni Asır'ın arşivi yeterli. Hep ilklerin gazetesi oldu. Böyle de devam edecek. Daha nice yıllara.
AK Parti İzmir Milletvekili Cemil Şeboy: Yeni Asır demek İzmir demektir. İzmirli haber almak isterse Yeni Asır okur. İnşallah Yeni Asır gibi başka gazeteler de olur. Biz de İzmir'den sesimizi Ankara'ya daha güçlü duyururuz.
CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel: Nice sağlıklı demokratik yıllara diyorum. Demokratik bir ülkede Yeni Asır'ın yüzlerce yıl çıkmasını diliyoruz. Tek dileğimiz bu.
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray: İnşallah bu tür gazeteler çoğalır ve asırlarca yaşar. Demokrasi ve insan hakları konusunda tavizsiz bir yaşam diliyorum.
CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit: Ülkemizde ve bölgemizde halkın gözü, kulağı ve sesi olacağınıza inancımla tüm Yeni Asır camiasını kutluyorum.
MHP İzmir Milletvekili Murat Koç: Tarafsız, bölgenin çıkarlarına milletin arzularına yönelik doğrular etrafında çalışan bir yayın hayatı diliyorum. Kan, bir gün herkese lazım olacak. Bu etkinliklere sağlığı el veren tüm insanlarımızın katılmasını istiyoruz.
AK Parti İl Başkanı Bülent Delican: Ege'nin dev çınarı. İzmirliler ve Egelilerin, Yeni Asır'a sahip çıkmasıyla etki alanı daha da genişleyecektir. Bu açıdan İzmirlilerin kende yerel markalarını korumaları için sesleniyorum. Bunun İzmirliliğin gereği olduğunu düşünüyorum.
Devlet eski Bakanı Işılay Saygın: Yeni Asır gazetesi bölgemizin tanınmış gazetesidir. Yıllardır hizmet veriyor. 121. yılına tanıklık etmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Daha nice başarılar diliyorum.
Başkanlar da yanında
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu: Milletin ve demokrasinin her zaman yanında yer alan, Ege'nin sesi Yeni Asır, değerli bir markadır. Yalnızca gerçeklerin kaleme alındığı asırlık çınarın 121. yılını kutluyorum.
Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı: İzmir ve Ege'nin sorunlarının çözümünde de katkısı olan Yeni Asır, bundan sonra da hepimizin yanında olmaya devam edecektir. Yeni Asır'ı hem kan bağışı hem de 121. yılı nedeniyle kutluyorum.
Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem: Kamu yararını gözeterek vatandaşların yalnızca gerçeği öğrenmesine çalışan ve bu işi yaparken de gazetecilik mesleğinin gerektirdiği ilkelere uyan bir habercilik anlayışını güden Yeni Asır, bu duruşuyla toplumsal bilincin ve demokrasinin gelişmesine büyük katkı sağlıyor.
Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül: Yeni Asır kurulduğu günden bu yana haber çizgisini hiç bozmayarak kaliteli haberleriyle Türk basınındaki yerini korudu ve yükseltti. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir.
Kınık Belediyi Başkanı Sadık Doğruer: Her zaman yerel yönetimlere ışık tutan anlayışı ile bundan sonra da yayın hayatına devam edecektir. Yeni Asır'ın yeni yaşı kutlu olsun.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu: Tarafsız, ilkeli ve etik değerlere bağlı şekilde yayın hayatını sürdüren, vatandaşın gönlünde haklı yere sahip Yeni Asır'ın 121. yılını kutluyorum.
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez: Yeni Asır gazetesi denince aklıma basın ve demokrasinin sigortası gelir. Gazeteciliğin sadece habercilik olmadığını içinde birçok değeri barındırdığını Yeni Asır gazetesi bir okul gibi herkese göstermiştir.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: 121. yılında Yeni Asır'ı, kan bağışı kampanyası için göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı kutlarım. Kan stoklarının her geçen gün giderek azaldığı bir süreçte gerçekleştirilen bu kampanyanın da destek bulmasını dilerim.

"Yılda 1 kez kan verin"

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Başkanı İsa Dal: Dernek olarak bu tür sosyal faaliyetlere önem veriyoruz. Sağlıklı herkes yılda bir kez de olsa kan vermeli.
Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şubesi Başkanı Osman Çiyancı: Bir damla kan hayat kurtarabilir. Kan bağışıyla ilgili bilinç arttırılmalı. Bu da duyarlı kurum ve kuruluşların yaptıkları kampanyalarla mümkün.
Engelliler Derneği Genel Başkanı Fatih Özbaş: Gönülden destekliyorum. Herkesin bu örnek kampanyaya destek vermeli. Çünkü vereceğimiz bir damla kan bir hayat demek.
Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şubesi Başkanı Mustafa Yormaz: Her sağlıklı insan yılda birkaç kez düzenli olarak kan vermeli. Bu örnek kampanyayı hayata geçiren herkesi gönülden tebrik ediyorum.
Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Esen Türker: Bu kampanya sayesinde birçok insan ihtiyacı duyduğu kana sahip olacak ve sağlığına kavuşacak. Herkes bu tür kampanyalara destek olmalı.
Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Sevil Esin: Bu kampanyanın hayata geçmesi beni mutlu etti. Sağlıklı olan tüm vatandaşları kan vermeye davet ediyorum.
Efeler Kent Konseyi Başkanı Tuncay Erdemir: Her şeyin başı sağlık. Biz de böyle bir kampanya başlattık. Gönülden destekliyoruz ve tebrik ediyoruz.
Uşak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Naile Akçay: Kan bağışı ciddi bir konu. Bunu özellikle yazılı ve görsel medyanın gündeme getirmesi, bağış yapmaya özendirici programların düzenlemesi güzel.
"Bir gün bize de gerekebilir"
Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Özgül Şeker Çiftçi: Kan bağışını özendirici programlar daha sık yapılmalı. Kan bağışı konusunda bilgi verilmeli. Unutulmamalıdır ki, o kan bir gün bize de gekebilir.
Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Hasan Geriter: Yeni Asır'ın geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da vatandaşlara bu sorunu hatırlatması önemli. Biz de esnafımızı ahilik haftalarında kan vermeye yönlendiriyoruz.
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet: İnsanlar hala kan bağışı konusunda eksik bilgilere sahip. Medya bu konuda öncü olup kan bağışının önemi ve insan vücuduna yararını anlatmalı.
Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer: Bağışladığınız her kan bir hayatı kurtarıyor. Kan bağışı, sosyal sorumluluk projeleriyle daha sık gündeme gelmeli.
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap: Bir ünite kan üç can kurtarıyor. Yaz sezonlarında azalan kan verme durumunu Yeni Asır bölge genelinde hatırlatarak önemini ortaya koydu.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil: İnsanların yazın yazlıklara gitmesi, bağ, bahçe ve tarlalara çıkması nedeniyle kan sıkıntısı bir hayli yaşanıyor. Bu kampanya bu nedenle önem taşıyor.
Manisa Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire: Bölge sorunlarını öne çıkarmayı ilke edinen Yeni Asır'ın böyle bir kampanya başlatması önemli. Yaz sezonlarında kan merkezlerine vatandaşlar uğramıyor.
Ekonomi dünyasından tebrik
İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş: Yeni Asır, kentimizin ve bölgemizin en köklü yayın organı olarak, 121 yıldır kesintisiz sürdürdüğü yayın hayatıyla; aynı zamanda bölgemizin tarihinin de önemli bir arşivi haline de geldi. Yeni Asır'ın kuruluş yıldönümünü en içten duygularımızla kutluyoruz.
Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı: Yeni Asır, İzmir'e ve Ege Bölgesi'ne mal olmuş, her işletmede yer alan ulu bir çınar. Ege Bölgesi'nde yaşayan herkes gündemi Yeni Asır'dan takip ediyor. Nice 120 yıllara.
EGİAD Başkanı Seda Kaya: Yeni Asır, bir yandan tarihe not düşerken bir yandan da İzmirlilerle beraber büyüdü. Kan bağışı kampanyası ile de önemli bir toplumsal duyarlılık sergiliyor. Hem yeni yaşı hem de bu önemli sosyal sorumluluk yaklaşımı nedeniyle Yeni Asır'ı kutluyorum.
EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar: Yeni Asır'ın İzmir'den çıkmış olması bizleri gururlandırıyor. Geçmişten bugüne sağduyu sahibi yöneticileri aracılığıyla birçok ilke imza atmış, liderlik yapmış, saygınlığını her zaman korumuştur. 121. yıldönümü vesilesi ile başlattığı kan bağışı için teşekkür ediyorum.
İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli: Yeni Asır'ın kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Yeni Asır'ın insan hayatı için en önemli gereksinimlerden biri olan kan bağışı kampanyası ile hem toplumsal farkındalığın artırılacağına hem de birçok hayatın kurtulacağına inanıyoruz.
Elmas Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu: Türk basınının aydınlık gazetelerinden biri olarak arkalarına aldıkları sevgi ve güvenle, 121 yıldır cesaretle yürüdükleri bu yolda, Yeni Asır'ın 121. yılını yürekten kutluyorum. Kan bağışı kampanyasına da destek vereceğiz.
İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil: Türk Basınını asırlık dev çınar Yeni Asır'ı kutluyorum. Başta kendim olmak üzere İZKA İnşaat olarak çalışan personelimizle birlikte Yeni Asır'ın önünde başlatılıcak kampanyaya destek vereceğim.
İZOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Niyazoğlu: Yeni Asır, ailesinin 121. kuruluş yıldönümünü kutlar, bundan sonraki yayın hayatında başarılar dilerim. Kuruluş yıldönümündeki kan bağışı kampanyasına da İZOTAŞ ailesi olarak da destek vereceğiz.
MİM Grup İcra Kurulu Başkanı Musa Turan: İyiki doğdun, iyiki varsın Yeni Asır. 121. yılında da kan bağışı projesi ile özellikle yaz mevsimlerinde Kızılay'ın yaşadığı kan sıkıntısına derman olacak. Bu vesileyle biz de kampanyaya destek vereceğiz.
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak: İlk kan vermeye geleceklerden biri benim. Böyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi ile 121. yılını kutlayan Yeni Asır'ı tebrik ediyorum. Kan bağışı kampanyasına her türlü desteği Folkart ailesi olarak vermeye hazırız.
Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği Danışma Kurulu Başkanı Sıtkı Şükürer: Bir ülkeye değer katan en önemli unsur, onun gelenekselleşmiş olarak toplumun değerlerine kök saldığını hissettirmesidir. Yeni Asır bunu başarmış ulu çınarıdır. Kan bağışında orada olacağız.
Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça: Türkiye'nin ve kentimizin gururu. Yeni Asır'ımızın kuruluş yıldönümü 121. yılını yürekten ve candan kutluyorum. Sosyal sorumluluk projesine de dektek verip orada olacağız.
EKOL Kulak Burun Boğaz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baz: Yeni Asır bizim çocukluğumuzdan beri okuduğumuz gazetedir. Ekol ailesi olarak Yeni Asır'a daha nice 121. yıllar diler, kuruluş yıldönümünda hitafen başlatılan kan bağışı kampanyasına da destek vereceğiz.
Tınaztepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bektur: 121 yıl bir anlamda Yeni Asır'ın ilkelerine, özgürlüğe, demokrasinin gelişmesine ne kadar duyarlı olduğunu ortaya koyması bakımından önemli. Bir sağlık kuruluşu olarak böyle kampanyaya imza attıkları için Yeni Asır'ı ayakta alkışlıyorum.
Dokay Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özen: Bölgemizin ve Türkiye'nin en köklü gazetesi Yeni Asır'a daha nice 121. yıllar daha temenni ederim. Dokay Group olarak kan bağışı kampanyası düzenleyen Yeni Asır'ın yanında olacağız.
İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt: Yeni Asır almadan güne başlanmaz. 121. yılında kan bağışı ile kuruluş yıldönümünü sosyal sorumluluk projesi ile bütünleştiren Yeni Asır'ı kutluyorum. Bizde İZSİAD olarak bu kan bağışı kampanyasına destek vereceğiz.
Kula Maden Suları Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zabunoğlu: Çocukluğumuzun, gençliğimizin gazetesi Yeni Asır'ın 121. yılını kutluyorum. Her zaman yanımızda olan Yeni Asır'a nice yaşlar diliyorum. Kan bağışına mutlaka destek verip bizzat geleceğim.
TOBB Kadın Girişimciler Üst Kurulu Üyesi Aysel Öztezel: Yeni Asır Egelilerin en yakın arkadaşı. Yüzyılı aşkın süredir yayın hayatında olan ve her sabah elinize almadığınızda eksikliğini hissettiğimiz Yeni Asır, büyüklüğüne yakışır şekilde düzenlediği kan bağışı kampanyasına tüm İzmirlilerin katılmasını temenni ediyorum.
Sevkon Yönetim Kurulu İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil: Toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp toplum arasında köprü görevi gören Yeni Asır'ın 121. yılını kutluyoruz. Kan bağışı kampanyasına da destek vereceğiz.
MÜSİAD Başkanı Ümit Ülkü: Türk ve Ege basının dev çınarı cesur, özgür ve dürüst gazeteciliğin temsili Yeni Asır'a başta Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı olmak üzere tüm idarecilerine tüm çalışanlarını kutluyorum. Kan bağışı kampanyasına da sonuna kadar destek vereceğiz.
TÜGİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Şubesi Genel Koordinatörü Tolga Duğles: Yeni Asır, bizim gazetemiz, halkın vatandaşın gazetesi. Köylünün, işçinin, işverenin her zaman yanında olan Yeni Asır, 121 yıldır bu çizgiden çıkmadı. Kan bağışı kampanyası halkın yine yanında olduğunun göstergesi. Biz de orada olacağız.
TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Canpolat: Tarihi önem ve misyonunu bugün de aynı güç içinde sürdüren Yeni Asır'ın daha nice uzun yayın yılları ve başarılarının devamını diliyoruz. TÜGİAD olarak da sosyal sorumluluk projesinde Yeni Asır ailesinin yanında olacağız.
Memur-Sen İzmir Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Musa Bina: Yeni Asır, Türkiye hızla normalleşirken ülkemizde kaosun propagandasını yapanlardan değil, yalnızca milletin sözcülüğünü yapan bir basın kuruluşu olma rolünü benimsemiştir. Son dönemde ülkemizde bir darbe yaşanmadıysa bunda Yeni Asır gibi demokrasinin yanında yer alan basın kuruluşlarının payı büyüktür.
İnsan İçin Umut Derneği Menşure Gökçe: Yeni Asır benim için doğru haber demektir. Hiç kimseden korkmadan çekinmeden Ege'nin ve İzmir'in sesi oluyor. Hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmadan da bir asırdır yoluna devam ediyor. Başta Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı olmak üzere inandıkları doğrulardan vazgeçmeyen ekibi kutluyorum.
Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran: STK'ların da sesi olan Yeni Asır'ı, yeni yaşını sosyal sorumluluk projesi ile kutlaması bizleri çok mutlu etti. Nice 121. senelere.
Anadolu Birliği Federasyonu Başkanı Erhan Kahraman: Yeni Asır'ın önemi İzmir ve Ege basını için çok büyük. Bizler de STK'lar olarak bunun bilincindeyiz. Yeni Asır'ın yeni yaşını kutluyoruz.
Uluslararası Balkan Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler: Biz güne Yeni Asır ile başlıyoruz. Gözümüzü açtığımızda elimiz hep Yeni Asır'a gidiyor. STK'lara olarak da her daim yanımızda olan Yeni Asır'a sonsuz teşekkür eder, nice yıllar dileriz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.