20 çeşit ottan makarna

Aydınlı girişimci Hatice Demir Durmuş, ıspanak, dereotu, brokoli, kırmızı biber, semizotu başta olmak üzere doğadan topladığı 20 çeşit sebzeden makarna yapıyor. Hiçbir kimyasal kullanmadan bu otların yetiştiğini söyleyen Durmuş, 'Otları kaynatıp püre haline getiriyorum.
Değişik tahıllardan oluşan özel un ile karıştırıp makarna yapıyorum. Yaptıklarıma yoğun talep var' dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.