Sarımsak turşusu nasıl yapılır? İşte püf noktaları...

Evde sarımsak turşusu nasıl yapılır? Kolesterol seviyesini dengeleyen, bağışıklığı güçlendiren sarımsak turşusunu evde yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte sarımsak turşusu tarifi sizlerle...

Antibiyotik özelliği bulunan sarımsak, bağışıklık sisteminin sağlığı için oldukça önemli. Kalp dostu olarak bilinen sarımsağı tüketirken aşırıya kaçmamak gerek. Peki, Sarımsak turşusu nasıl yapılır, malzemeleri neler? Sarımsak turşusunun faydaları nedir? İşte detaylar...

SARIMSAK TURŞUSU MALZEMELERİ NELER?

Sarımsak turşusu için gereken malzemeler şu şekildedir;

1 çay bardağı sirke
8 baş sarımsak
Yarım çay kaşığı limon tuzu
1 yemek kaşığı kaya tuzu
Aldığı kadar su

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.