• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Zayn, sürüyor biz konuşuyoruz! BURCU ILGIN

Zayn, sürüyor biz konuşuyoruz!

burcu.ilgin@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.03.2023, 00:00
Biz Türklerin özellikle erkek bebeleri direksiyon başına oturtma merakı vardır. Hiç kimse kucağına minik bebeğini alarak trafikte araba süren babayı eleştirmez. Şimdi gelelim sosyal medyayı karıştıran görüntülere... Kenan Sofuoğlu'nu bilirsiniz hani şu Dünya Şampiyonu Türk motosiklet yarışçısı. Oğlu Zayn'ı da bilirsiniz, geçtiğimiz yıl yani 3 yaşındayken motor kullanmıştı. Şimdi ise 4 yaşında ve babasının 1000 beygir güce sahip 40 milyonluk Ferrarisini kullanmış. Tabii sosyal medya hemen ikiye bölünmüş. Hatta üçe... "O çocuğu Sofuoğlu'nun elinden alın"cılarla "Maşallah"çıların arasına bir de Sofuoğlu'nun siyasi kariyeri ve zenginliğini karıştıranlar olmuş.

ASIL TEHLİKE SOSYAL MEDYA
Kenan Sofuoğlu motor tamircisi bir babanın dünya şampiyonu oğlu. Yani onun tutkusunun sebebi zenginliği değil, zenginliğinin sebebi bu tutkusu. Tamirci çocuğu olarak o, bu başarıları elde ettiyse oğluna bu imkanları sunması gayet normal değil mi? Ayrıca Sofuoğlu, evlat acısını yaşamış bir baba... Sanırım kimse onun kadar evladını düşünmüyordur.
En çok da oturduğu yerden ahkam kesip çacuğun güvenliğini düşünen kesime sinir oluyorum. Yani siz düşünüyorsunuz ama babası düşünmüyor öyle mi? Ben hiç sanmıyorum. Bu olayı sadece şu açıdan tehlikeli buluyorum. Sofuoğlu, her türlü güvenlik tedbirinin alındığı bir ortamda sağladığı sürüşün videosunu yayınlamasaydı keşke... Çünkü maalesef özenip denemeye kalkanlar olabilir.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA