• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Siz olsanız ne yapardınız? BURCU ILGIN

Siz olsanız ne yapardınız?

burcu.ilgin@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.03.2023, 00:00

Dünya Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn'ın Ferrari kullanmasının ardından şimdi gündemde ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un 3 yaşındaki oğlu Asil var. Oyuncu, Asil'in daha 2 yaşında annesinin makyaj malzemelerini kullanarak resim yapmaya başladığını belirtip, "6 ayda 80 resme imzasını attı. Sanırım 'Dünyanın En Küçük Ressamı'. Ayrıca 17 Mart, Asil'in doğum günü. Önce sergi salonunda kutlama yapacağız. Sonra da Guinness Rekorlar Kitabı için başvuruda bulunacağız" demiş. Asil Aksoy'un 'Ben Yetişken Bir Ressamım' adlı ilk kişisel sergisi bugün açılıyormuş... Ne güzel değil mi?

EN KÜÇÜK RESSAM
3 yaşındaki Asil de hem şanslı hem yetenekli çocuklardan biri... Şanslı çünkü onun bu yeteneğini fark eden ve imkan sunabilen bir ailesi var. Yeteneği keşfedilmeyen çocukların bir çoğu sergi açmak şöyle dursun evin duvarlarını boyadı diye ceza almıştır. Annesinin makyaj malzemeleriyle resim yapan bir çocuk düşünün. (Asil'in annesi markalı ve pahalı kozmetikler kullanıyordur diye tahmin ediyorum.) Bin küsür liralık en sevdiğiniz rujunuzun resim kağıdına bulaşmış ve mahvolmuş olduğunu hayal edin! "Ay evladım ne güzel resim yapmışsın" diyebilir misiniz? İşte Asil'in ailesi demiş. Hem de demekle kalmamış, ödüllendirip yüreklendirmişler. Çocukların yüreklendirilmesi, yeteneklerinin desteklenmesi bakımından ailelerin tutumu çok önemli. İki örnekte de ben bunu görüyorum ve ailelerini kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA