• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Oyunuzla PKK’yı sevindirmeyin! ERHAN GÜLENÇ

Oyunuzla PKK’yı sevindirmeyin!

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.03.2019, 00:00

Seçime kısa bir süre kala tablo netleşti.
Türkiye ve İzmir'de artık çok açık bir şekilde terör örgütü PKK da seçime giriyor. 31 Mart'ta terazinin bir tarafında PKK var, bunu sakın aklınızdan çıkarmayın...
PKK bugüne kadar HDP üzerinden siyasette yer almaya çalışıyordu, ancak bu seçimden itibaren bunu CHP üzerinden de yapıyor. Atatürk'ün kurduğu parti maalesef, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından PKK-HDP'nin taşeronu haline getirildi.

TERÖR BAĞLANTILI İSİMLER

Bu kirli ittifakı farketmek için sadece ve sadece Kılıçdaroğlu'nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak onlarca aday adayı içinden 'HDP severliğini' defalarca gösteren Tunç Soyer'i seçmesine bakmak yeter de artar bile...
Üzerine... Günlerdir gazetelerde yayınlanan haberleri görüyorsunuz...
CHP'nin meclis üyesi adayı listelerinde yer alan ve PKK ile bağlantılı olduğu tespit edilen isimler, çarşaf çarşaf yayınlanıyor.
CHP, seçim sonrası belediye meclislerinde grup kurabilecek sayıda HDP'liyi meclislere doldurmak istiyor.

CEVAP VEREMEDİLER

CHP maalesef bu seçimde "Yaşa Mustafa Kemal Paşa" denilen İzmir Marşı'nı bile artık kullanmaz oldu. Önceki seçimlerde İzmir'in heryerini bu marşla inleten CHP, bu seçimde ittifak yaptığı PKK-HDP'ye yaranmak için ulusal bağımsızlığımızın simgelerinden olan bu marşı adeta unuttu.
Bu acı durumu geçtiğimiz pazar günü Yeni Asır olarak manşetimizden gündeme getirdik. CHP İzmir İl Başkanlığı çıkıp bir açıklama bile yapamadı. Çünkü yazdığımız sonuna kadar doğruydu.

AYNI MASADALAR

Bugün sürmanşetimizde yer alan Haber Müdür Yardımcımız Fatih Şendil imzalı özel haberimizde de CHP-PKK ortaklığı bir kez daha tüm çıplaklığıyla ortaya konuyor. Atatürk'ün kurduğu parti CHP ve daha önce PKK üyeliğinden tutuklandığı belirtilen bir isim, beraber vatandaştan oy istiyor. Tablo bu kadar açıkken Kılıçdaroğlu da çıkıp pişkin pişkin 'HDP'yle işbirliği yapmadıklarını, gösterdikleri adayların tamamının CHP'li olduğu' masalını yutturmaya çalışıyor.

İZMİRLİ DERSLERİNİ VERECEK

İzmirli, son 20 yıldaki seçimlerde CHP'li Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına destek verdi. Biliyorum ortadaki bu vahim tablo ve net kanıtlara rağmen İzmirlilerin bir kısmı, bugüne kadar yersiz olduğu binlerce kez anlaşılan 'yaşam tarzı endişelerini' aşamayacak...
Ancak, yaşam tarzı konusundaki bu endişelerin gerçek olmadığını gören İzmirliler ise, Atatürk'e ve kurduğu CHP'ye ihanet edenlere gereken dersi verecek. İzmirlinin oyunu çantada keklik görüp, HDP sever bir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile terör bağlantılı isimleri meclis üyesi adayı olarak dayatanlar, amaçlarına ulaşamayacak.
Sakın siz de vereceğiniz oyla PKK'yı sevindirmeyin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA