• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Daha önceleri neredeydiniz? ERKİN USMAN

Daha önceleri neredeydiniz?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.09.2017, 00:00

CHP'nin son günlerde yürüttüğü "hukuk çağrılarına" bir cevap da AK Parti saflarında mücadelesini sürdüren eski milletvekili Erkut Şenbaş'tan geldi.
Şenbaş, "27 Mayıs terörüne sığınıp, bölücülüğe çıkan CHP'li maceraperestler ilk seçimlerinde boylarının ölçüsü alacaklar" dedi ve ekledi:
"Adalate, hakka hukuka sığınmak, şimdi mi akıllarına geldi. Timsahın gözyaşlarını siper edip, güya siyaset yapanların takkeleri düşmüş, kel görünmüştür. Bütün siyasetleri yalan, dolan ve iftira üzerine kurulu CHP'lilerin son çırpınışlarıdır bu yaptıkları."

***

CHP'nin bugün uyguladığı siyasetin temelinde, 27 Mayıs'ın var olduğunu, yalandolan ve iftira üçgeni olarak kurdukları bu siyaset oyununun sonunda hüsran yattığını vurgulayan Şenbaş, "Ben 27 Mayıs rezaletini görmüş, bu kepazeliğin saldırısına maruz kalmış bir Türk vatandaşı olarak kurtulmuş olmanın huzurunu yaşadım. Allah bu sevgili milleti bu tür zillet çılgınlıklarından uzak tutsun.
Niyazımız budur..." diye devam edip, CHP'nin binlerce masum Türk'ün maruz kaldığı hakaret ve çılgınlıkların unutulmadığını ve o günlerde yaşananların unutulmaması gerektiğini vurguladı ve noktayı koydu:
"Tanrı Türk'ü yine koruyacaktır."

***

Erkut Şenbaş, AK Parti iktidarının Türkiye'yi özlediği huzuru ve güvene kavuşturduğunu da dile getirerek, "Ekonomik atılımlar, insanlarımıza Cumhuriyet tarihimizin en sağlıklı ve umut yüklü günlerini yaşatıyor. İnsanlarımız yarına güven ve huzur ile bakıyor. İnsanlarımız huzur dolu günleri yaşamanın heyecanı içinde" dedi.

BORNOVA ÇOCUK KULÜBÜ YEPYENİ UFUKLAR AÇIYOR

Özel temalarıyla hem çocukların hem de büyüklerin dikkatini çeken Forum Bornova Çocuk Kulübü, etkinliklerine "merak ettiklerimiz" temasıyla devam ediyor. 16 Eylül Cumartesi günü Forum Bornova'nın minik ziyaretçileri kedileri, köpekleri, böcekleri, filleri ve hatta ornitorenkleri tanıyacak, hayvanlar alemi hakkındaki tüm sorularının yanıtlarını bir veteriner eşliğinde bulacak.
17 Eylül Pazar günü ise Forum Bornova Çocuk Kulübü'nde uzay, dünyanın uzaydaki yeri, yıldızlar ve gezegenlere dair bilinmeyenler bir fizik öğretmeni eşliğinde gün yüzüne çıkacak, çocuklar uzaya dair hayallerini resimlerine yansıtacak.
Bu arada, Eylül ayında eğlendiren yaratıcı etkinlikler kapsamında ForumBüs'te 'Kalemlik Atölyesi' gerçekleştiriliyor.
Atölyede 4-12 yaş arasındaki tüm minikler okula dönüş günlerinde kullanabilecekleri kalemliklerini kendileri yapıyorlar.

DİKİLİ BELEDİYESİ DÖRT BİR KOLDAN ÇALIŞIYOR

Dikili Belediyesi, "kentin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet" şiarıyla yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Samanlık Mahallesi'nde gerçekleştirdiği istinat duvarı ve korkuluk çalışmalarını tamamlamasının ardından aynı çalışmayı Yenice ve Kıroba mahallelerinde gerçekleştirmek için seferberlik ilan etti. İlk etapta Samanlık Mahallesi 46 metre uzunluğunda, 200 metrekare alanı kapsayan istinat duvarı ve korkuluk çalışması ile daha güvenli bir park alanına kavuşurken, Yenice Mahallesi'nde de 28 metre uzunluğunda 100 metrekare istinat duvarı ve korkuluk çalışması yapımına start verildi. Ekipler, Kıroba Mahallesi Meydanı'na yakın bir bölgede de hizmete hazır hale getirilen yeni park ve oyun gruplarının olduğu alanın güvenliği için 40 metre uzunluğunda 120 metrekare istinat duvarı ve korkuluk çalışması gerçekleştirecek.
Dikili Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Vekili Adnan Özdemir, "Dikili Belediye Başkanımız Mustafa Tosun'dan aldığımız talimatla kentin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet götürme seferberliğimizi sürdürüyoruz. Ekiplerimiz oyun gruplarının montesi başta olmak üzere alt yapısı tamamlanan parklarımızın zemin ve ulaşım güvenliğini sağlamak için çalışıyor. Eski yeni fark etmeden tüm park ve yeşil alanların zemin güvenliğini en üst seviyeye çıkaracağız" diye konuştu.

NASIL OLUR?

Bir kadın, kocasının kendisine karşı davranışını söz konusu ederek arkadaşına dert yanıyordu.
"Hiç sorma..." diye inledi ve devam etti:
"Hiç yüzüme bakmıyor!..
Artık beni sevmediğine inanacağım geliyor" Arkadaşı devam etti:
"İyi ama, biraz makul olmalısın şekerim. Adamcağız nasıl hem yüzüne baksın, hem de seni sevsin..." (Mestan Şakrak)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA