• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.03.2018, 00:00

KOÇ

Bugün mesleki konularda aşırı duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan olayların arkasındaki giz perdesini kaldırabilirsiniz. Kıvrak zekanızdan hiçbir şeyin kaçmayacağını biliyorsunuz. Yardımseverliğiniz, bazen sizin aleyhinize gelişiyor.

ASLAN

Yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıç arifesinde olmanıza rağmen, duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda farklı fikir beyanatlarınızla hedef olabilirsiniz.

YAY

Bugün oldukça romantik duygular içindesiniz.
Aşk ve sosyal yaşamınızı iç içe kurguladığınız zaman, bazı hatalar da kendiliğinden gelişecektir. Amacınızı iyi belirlemelisiniz. Karşı tarafı etkiniz altına alabileceğiniz bir gün.

BOĞA

Çevresel faktörlerden kaynaklanan, oluşumlar sizin için önemli olacak. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşayacağınız bu gün. Finans konularını kendi lehinize çevirecek gerekli donanıma sahip oluşunuz, sizin için olumlu bir avantaj.

BAŞAK

Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak istiyorsunuz. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar yeteneklisiniz.

OĞLAK

Bazı tecrübelerin ortaya çıkaracağı kolaylıklara hayır dememelisiniz.
Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak.
Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunları ortaya çıkarabilir.

İKİZLER

Mars, çevresel ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor ve yapıcı beraberlikler içindesiniz. Bugün enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

TERAZİ

Sizi sıkan olaylarda kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için dengelerinizi kullanırken zorlanacaksınız.

KOVA

Yeteneklerinizin ortaya çıkması için gösterdiğiniz çaba, her zaman olumlu olmayabilir. Güçlü arkadaş çevrenizle yapacağınız işbirliğini vurgularken, idealist yapınızın, kişisel arzularınızla çelişki yaratmamasını sağlamalısınız.

YENGEÇ

Bugün içine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve birçok işi, zincirleme başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok. Bugün içsel temponuzu dengelemelisiniz.

AKREP

Maddi olaylar kafanızı fazlaca meşgul ettiği sürece, kendinizle ilgili konularda odaklaşmasını bilmiyorsunuz.
Gizli gücünüzün farkında oluşunuzla, aynı paralellikte gelişen olaylara yaklaşım tarzınız, size farklı bir güven duygusu veriyor.

BALIK

Yenilikçi davranışları kolay benimseyen bir yapınız yok fakat, bugün kendinize şans vermelisiniz. İmajınızla ilgili değişim süreci içindesiniz. Düşüncelerinizin onaylanması ile, hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA