• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.06.2019, 00:00

KOÇ: Gün içinde karşılaşacağınız kişilerden karşılıklı olarak etkileşim içinde olacaksınız. Önemli kişileri amacınıza uygun şekilde kullanacağınızı biliyorsunuz. Kendinize güvendiğiniz için, olaylara hakim olma duygunuz bugün çok yoğun olacak.

BOĞA: Ailenizin değer yargılarına önem verdiğiniz için, onların ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Yakın dostlar ve kardeşlerle ilgili bazı güncel olaylarda aksilikler söz konusu olacak. Olaylara kendinizi kaptırmadan idare etmesini bilmelisiniz.

İKİZLER: Duygularınızı yakınlarınıza yansıtma konusunda cimri davranıyorsunuz. Bugün sırlarınızı kendinize saklamak istiyorsunuz. Fakat sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmanız için çıkan fırsatları, kendi değerlerinizle karşılaştırabilirsiniz.

YENGEÇ: Maddi konularda yeni kaynaklar bulmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz. İyi bir yaşam ve isteklerinizin gerçekleşmesi, finans durumunuzla paralel gidiyor. Bugün yeni koşullarınızı ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Motivasyon gücünüz artıyor.

ASLAN: Derin düşünmek güç kaybetmenize neden oluyor. Olayları kendi akışına bıraktığınız zaman, her şey kendi düzeni içinde gelişecektir. Öfkelerinizi içinizde saklama gereği duymaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün.

BAŞAK: Ay, burcunuzda ilerlerken, motivasyon gücünüzü ikiye katlıyor. Düşüncelerinizden kolay ödün vermeyen bir yapınız olmasına rağmen, gün içinde ortaya çıkacak olaylarla ilgili hatalarınızı gözden geçirme ihtiyacı içinde olacaksınız. Küçük kazalara müsait bir gün.

TERAZİ: İnatçı ve idealist davranışlar içinde olmanız, bazı kişilerin dikkatini çekecektir. Özgürce hareket etmek isteyeceğiniz bir gün içindesiniz. Güçlü dostlarınız sayesinde; uzun süredir yarıda kalmış olan işlerinizle ilgili adımlar atacaksınız.

AKREP: Karşı cinsle aranızda bazı sürtüşmeler söz konusu olacak. Ortaklıklar arasında fikir ayrılıkları canınızı sıkabilir. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için, kendi içinizde yanlış değerlendirmelere neden olabilecek saplantılarınızı aşmalısınız.

YAY: Ani çıkan seyahat fırsatlarına başlangıçta tepki gösterseniz bile, daha sonra gelişen durumlar hoşunuza gidecektir. Kendinize güveniyor ve olayları istediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızdan olumlu etkiler alıyorsunuz ama dikte yönleriniz sorun yaratabilir.

OĞLAK: Yatırımlarınızın yönünü belirlerken, duygusal yönlerinizi saklama gereği duyuyorsunuz. Partnerinizin size sağlayacağı olanaklardan fayda sağlayacağınız bir gün. Onunla ortak kararlar alabilirsiniz. Yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz.

KOVA: Doğal olan her şey ilginizi çekiyor. Fakat, özgürlükçü duygularınızla birlikte bunu başarabilmeniz zor görünüyor. İş yaşantınızda bazı dostların yardımları ile önemli bazı aşamalar kat edecek ve kariyerinizi belirleyeceksiniz.

BALIK: Çalışma arkadaşlarınızı seçerken dikkatli olmalısınız. Davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor, canınızı sıkıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA