• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.06.2019, 00:00
KOÇ: ÇEVRENİZLE bütünleşmek için fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Bu dönem, size rahatsızlık veren konulardan uzak kalmalısınız. Karşınıza çıkan her konu, daha sonra başınızı ağrıtacaktır. Aklınıza güvenmenize rağmen, hatalar açık bir süreç içindesiniz.

BOĞA: KENDİNİZİ aşma konusunda yeni bir dönem başlatıyorsunuz. Kendinize daha fazla güvenmenin zamanının geldiğini görüyorsunuz. Karşıt evinizde ilerleyen Venüs geçmişle ilgili olaylarda; size çok şey öğretecektir. Duygusallığınız bırakın.

İKİZLER: BUGÜN yoğun duygu seli içindesiniz. Dengelerinizi alt üst eden düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz.
Zaman değerlerinizi iyi kullanmalısınız. Mantık yönünüzü kullanmanız gereken bir dönem. Karşıt Jüpiter'in sunacağı fırsatları görün.

YENGEÇ: DUYGUSAL sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı. Çevrenizdeki kişilere iyi örnek olmak zorunda olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Özellikle bugün, karşılaştığınız kişilerin, değişik fikirleri kafanızın karışmasına neden olacaktır.

ASLAN: DEĞERLİ zamanınızı harcamak istemediğiniz için, çevrenize duyarsız davranacaksınız. Çevrenizin hakkınızda söylemlerine aldırmamalısınız. Günlük temponuzu arttırıcı çalışmalar içinde olmanız, bazılarının kıskançlık duygularını atağa kaldıracaktır.

BAŞAK: TEMPOLU çalışmaya devam etmeli ve disiplinli yapınızı bozmamalısınız. Bugün, enerjinizi dağıtmak istemediğiniz için, başarı çok daha fazla bir şeklide size yaklaşıyor. Olumsuzluktan kurtulabilseniz, çok daha olumlu bir iş yaşamı sizi bekliyor.

TERAZİ: HİÇBİR şekilde dengeleriniz bozmak istemediğiniz için, çevrenizdeki kişiler tavırlarınızdan etkilenebilirler.
İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.

AKREP: ARKADAŞ çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor fakat sahiplenme duygunuz yüzünden, başaramıyorsunuz. Anlaşılmaz bir tablo çiziyorsunuz. Yoldan alacağınız haberlere şaşırmayın.

YAY: MADDESEL harcamalara dikkat etmelisiniz. Düşündüğünüz konuların maliyeti size yüksek gelecektir. Pazarlık yapmasını bilmediğiniz için, yaşamınızı zorlaştıran ödemeler karşınıza çıkıyor. Kişiliğinizi ortaya koyacak işlere damganızı vuracaksınız.

OĞLAK: ENERJİNİZİN yüksek olduğu bugün, dikkatli olmak zorundasınız. Olayları akışına bırakmak yerine takip etmekten karlı çıkacaksınız. Atılımlarınızı gerçekleştireceğiniz özel günlerden birindesiniz. Evinizle ilgili harcamaları gündem kazanıyor.

KOVA: BAŞARILI olmayı amaç haline getirdiğiniz için, zor hedefler peşindesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirecek yollardan beklediğiniz haberlerin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştiğini göreceksiniz. Özellikle çevrenizden yardım almak istemiyorsunuz.

BALIK: ÇOK gezerek bir konuyu araştırarak öğreniyorsunuz. Fikirlerinizi çoğaltarak çevrenize yardım edebileceğinizi farkındasınız. Fakat bugün, dağılabilir ve çevrenize ters düşebilirsiniz. Umursamaz tavırlarınızla, çevrenize meydan okumaktan vazgeçmelisiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA