• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.09.2019, 00:00
KOÇ: NEPTÜN, bilinçaltınızın yoğun çalışmasına neden oluyor. Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Mantıklı davranmakla kazanacaksınız. Bugün, sevdiğiniz işlerde başarılı olacaksınız.

BOĞA: SİZİN sabit yönlerinizi bilenler, soru sormak söz konusu olduğu zaman, oldukça karamsarlaşıyorlar. Böyle durumlarda çalışma arkadaşlarınız korkudan size pek yaklaşmıyorlar. Bugün, buna benzer bir durum içinde olabilirsiniz. Geriye dönüşleriniz hiç yok, biraz sakin...

İKİZLER: MESLEĞİNİZDE ilerlemek istediğiniz zaman, duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. Olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar, sizin bu yönünüzü tatmin ederken, yeni şartları da beraberinde getiriyor.

YENGEÇ: AY, karşıt burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, son derece alıngan bir yapıya sahip olmanıza neden oluyor. Kişisel fikirlerinize ve kendi düşüncelerinize değer veriyorsunuz. Şartlarınızı zorlayacak, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizde özgürce davranacaksınız.

ASLAN: KİŞİSEL davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde; kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatmakta. Disiplinli yönlerinizin kazandıracağı karizmaya karşı bazı değişimlere hazır olun.

BAŞAK: DUYGUSAL konularda, derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Merkür, burcunuzda ilerliyor ve özgürce düşünmenize yardım ediyor. Fikirlerinizde hızlı bir aksiyon var. Bugün, iş hayatınızla ilgili pratik yönleriniz ön plana çıkarken, rahatladığınızı göreceksiniz.

TERAZİ: AİLENİZİN rahatlığı için yapamayacağınız şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Bugün evinizle ilgili değişimler söz konusu. Yalnız yaşayanlar aile ortamını özleyerek, dostlarıyla iletişim kurma yoluna gidecek.

AKREP: DUYGUSAL yönleriniz ön plana çıktığı zaman, mantığınız yardıma geliyor. Yaşamı olduğu gibi kabul eden ve oyunları kurallarına göre oynayan birisiniz. Bugün, aktif yönlerinizi kullanabileceğiniz alanları seçiyorsunuz. Haklı olduğunuz konuların üzerine gideceksiniz.

YAY: DIŞA yansıyan yüzünüzde çok rahat bir ifade var ama iç dünyanız farklı. Bazıları için tam bir bilmecesiniz. Bugün sevdiklerinizin yardımına koştuğunuz bir gün olacak. Fakat dikkatli olmalı ve vücudunuzu güçlendirmelisiniz. Hareketli olmaktan yorgun düşüyorsunuz.

OĞLAK: KALİTELİ yaşamayı sevdiğiniz için, seçimlerinizi de bu yönde kullanıyorsunuz. Bugün, iyimserliğinizden ödün vermeyişiniz, çevrenizde merak konusu olabilir. Fakat siz, olayların farklı yönlerini düşündüğünüz için, hemen çözüm üretebiliyorsunuz, sabırlısınız.

KOVA: AY'ın konumu mesleki konulara ağırlık vermenizi sağlarken, Yay'daki Jüpiter sizin pratik düşüncelerle hareket etmenizi gerçekleştirecek. Hemen hemen her konuda yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Hafızanızı kolay kullanacağınız için, haksızlık karşısında tepkili olabilirsiniz.

BALIK: SEZGİLERİNİZİ istediğiniz alanda kullanabileceğinizi çevrenize mutlaka ispat etmelisiniz. Bugün, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve maalesef hızlı karar alıyorsunuz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA