• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ölüsü daha beter çıktı GÜRKAN ERTAÇ

Ölüsü daha beter çıktı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.03.2019, 00:00

Bu hafta geyikleri dış dünyada yaşanan olaylara ayırdık. Kimisi biraz abartılı da olsa da anlatılanları ilginç bulacağınıza inanıyorum.
Bulgaristan'ın başkenti Sofya yakınlarındaki Dupnitsa kasabasinda yaşayan bir köylü, bahçesine verdiği zararlar nedeniyle domuzundan nefret ediyordu, sonunda domuzu dinamitle öldürmeye karar verdi.
Kahvede arkadaşlarına da anlattı yapacağını.

Komşularının şaşkın bakışları arasında dinamit lokumunu hayvanın ağzına sokarak fitili ateşledi. Bahçe duvarının arkasına saklanıp patlamanın sonucunu bekleyen hayvan düşmanı "hain" sahip ve arkadaşları, domuzun inanılmaz bir eylemiyle karşılaştılar.

Domuz, panik halinde, ağzındaki dinamit lokumuyla aniden evin açık duran kapısından içeriye daldı, o anda da dinamit patladı. Domuz öldü ama ev de harabeye döndü. Yaptığından bin pişman olan hayvan düşmanı Bulgar köylü, enkaz haline dönen evine acı acı bakarken söylendi: "Bu domuz, başıma sürekli dert oluyordu ama keşke ölmesi için uğraşmasaydım. Ölümü en büyük belayı başıma açtı" dedi.

ŞOFÖR, KADININ HAYATINA KASTETMİS BİR KERE
Viyana'da Anna Hascher isimli kadına 1983 yılında Milance Zivojinoviç isimlmi şoförün kullandığı bir minibüs çarptı, uzun süre hastanede yattı. Ancak talihsiz kadının çilesi bununla da dolmadı. Tam 10 yıl sonra 21 Mayıs 1993'te Bayan Hascher'a bu kez de bir kamyon çarptı, yine hastanede iyileşmesi hayli zaman aldı. Ama ilginçtir, ikinci kazanın yeri, yeri 10 yıl öncekinin sadece 200 metre uzağındaydı. Ya kamyonun sürücüsü kimdi ? Yine ayni kişiydi: Milance Zivojinoviç.

​TAZI DA NE TAZIYMIŞ AMA
Amerika'nın Kentucky eyaletinde Inez kentinde avlanmaya çıkan bir avcı, yeni aldığı tazı cinsi köpeğinin acemiliğine kurban gitti. John Philip adlı avcı, vurduğu kuşu tazının ağzından almak için tüfeğini yere koydu. Ancak acemi tazı, kuşu bırakmak istemeyince, avcı ile köpeği arasında bir çekişme yaşandı. Köpek, yanlışlıkla yerdeki tüfeğin tetiğine bastı ve silahın ateş alması sonucu Philip bacaklarından yaralandı.

​AYNI ANDA YARALANDILAR İNANAMADILAR
Londra'nın güneyinde Terry Connel isimli şahsın kullandığı minibüse zırhlı bir araç çarptı.
Şoför mahalli içeri göçtü, Terry Connell'in bir kolu ve bacağı kırıldı.
Talihsiz kazazede ertesi gün The Sun Gazetesi'nde bir baska Terry Connell'in fotoğrafını gördü. İkinci Terry, Londra'nın kuzeyinde buzda kayarak düşmüş ve onun da bir kolu ile bacağı kırılmıştı. Benzerlik bununla bitmiyordu Connell'lerin daha ilginç eşitlikleri vardı. Her iki Terry'de 52 yaşındaydı, ikisi de kasaptı ve ikisi de Noel'i yatakta geçiriyordu.
Aralarındaki tek fark, birinin sağ, diğerinin ise sol kolunun kırılmasıydı.

​ADAMIN O EVDE OTURANLARA GAREZİ VARDI
Brezilya'nin Salvador kentinde 1966 yılında kamyonunun direksöyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, Cristina Costa ve ailesenin yaşadığı eve daldı, hayli hasara sebep oldu. Ama yetmedi, bu olaydan 23 yıl sonra aynı sürücü, yine kamyonla Cristina Costa'nin evine çarparak hane sakinlerini şok etti.

​KÜSKÜN AİLEYİ TRAFİK KAZASI BULUŞTURDU
Hollanda'da anlaşmazlık yaşayan ve aynı şehirde yaşadıkları halde uzun yıllar birbirleriyle görüşmeyen 63 yaşındaki anne ile 44 yaşındaki kızını bir trafik kazası buluşturdu. Anne, otomobiliyle bir kavşakta sola dönüş yapmak isterken, motosikletiyle oradan geçen kızına vurdu. Hastaneye kaldırılan ve yanyana yataklarda tedavi gören anne-kızın arasındaki buzlar eridi, barıştılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA