• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Izmir sosyetesi dikkat biri sizi gözetliyor! KAHRAMAN DURAK

Izmir sosyetesi dikkat biri sizi gözetliyor!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.11.2017, 00:00
İzmir’de en çok satılan iki güvenlik kamerası markası birçok zenginin evinde, iş yerinde, yazlığında görüntü kaydediyor. Bu iki marka kameraların hemen hemen hepsi hacklenmiş. Yani biri ya da birileri sizin tüm hayatınızı kayıt altına alıyor

Magazin haberlerini takip ediyorsunuzdur, güzel haberlerimizi sayfalarımızdan sizlere ulaştırıyoruz. İzmirle ilgili uzun bir süredir bir şeyler yazmıyordum, bu hafta yazayım dedim. İzmir ve Çeşme'yle ilgili sizlere aktaracağım 3 konu var.

NE KADAR GÜVENLİ?

Teknoloji o kadar ilerledi ki herkes herkesi gözetler oldu.
Kabul etmek gerekir ki gözetlenmek de hoşumuza gidiyor.
Fakir de olsak, zengin de olsak, sıradan tipler ya da ünlü olsak ne fark eder. Sosyal medyada paylaştıklarımızla zaten kendi kendimizi gözetlettiriyoruz ki... Ama benim bahsedeceğim gözetleme bambaşka.
İzmir'de en çok satılan iki güvenlik kamerası markası birçok zenginin evinde, iş yerinde, Çeşme'deki yazlığında odalarda görüntü kaydediyor. İşte sorun da buradan çıkıyor. Bu iki marka kameraların hemen hemen hepsi hacklenmiş. Yanlış okumadınız hacklenmiş. Yani birisi ya da birileri sizin (yani sosyete ve zenginlerin) tüm hayatınızı kayıt altına alıyor.
Bu dedikodu değil çok ciddi bir olay. O markaların isimleri var bende ama yazmak doğru olmaz Çin malı o kesin. Kimi zenginler yatak odalarına kadar kamera taktırıyor. Odayı kullandıklarında ise kameranın fişini çekiyorlar.
Peki ya evin diğer noktaları, içeri girip çıkanlar, konuşmalar, yaşanan mahrem olaylar, sırlar... Çeşme, Urla, Güzelyalı, Alsancak, Kordon, Karşıyaka, Bostanlı, Mavişehir'de birçok güvenlik kamerası hacklenmiş.
Eğer güvenlik kamerasından izlediğiniz görüntü normalden daha soluk gözüküyorsa bilin ki birisi sizi gözetliyor. Sözün özü, 'İzmir sosyetesi dikkat et! Biri sizi gözetliyor"...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA