• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
El Maestro’ya rağmen 1 puan ŞENOL KANTÜRK

El Maestro’ya rağmen 1 puan

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.11.2021, 00:00
S üper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Göztepe, Kayseri deplasmanından teknik direktör El Maestro'ya rağmen bir puanla dönmesini bildi. Sezon başında takımı El Maestro kurmadı bu konuda kendisini fazla eleştirmeyelim ama...

Artık yeter hocam... Sen takımı kurmadın ama elindeki kadroyu en verimli şekilde kullanmak senin vazifen. Sistem oturtamayan Maestro elindeki kadroyu da verimli kullanmayınca birçok Göztepe taraftarı gibi ben de soruyorum "Göztepe ne oynuyor" bilen var mı ? Sadece top oynuyormuş gibi gözüken ama pozisyonlara dahi giremeyen bir takım var sahada. İnanın Kayseri'de ilk yarı boyunca Göztepe adına olumlu diyebileceğim atak sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Her maçta olduğu gibi El Maestro yine maçın 60. dakikasından sonra oyuna küçük dokunuşlar yapınca Göztepe biraz oyuna ortak oldu.

Tijanic niye ilk 11'de değil?
Bana göre Göztepe'nin oyun aklı olması gereken Tijanic, bu maçta da yedek kulübesindeydi.
Tijanic'in olmadığı dakikalarda Göztepeli oyuncular pozisyon bulmakta zorlanıyor. Ne zaman Tijanic oyuna girdi, Göztepe pozisyon bulmaya başladı. Sahi Tijanic'in performansında mı bir sorun var veya başka bir problem mi var? Artık Tijanic'in hazır hale gelip oynatılması gerekiyor.

Yine geçen yıl Göztepe'yi sırtlayan Ndiaye ise bu yıl resmen kayıpları oynuyor. Göztepe'nin bu sezon kadrosuna kattığı en iyi oyuncular arasında yer alan Arslanagic'in savunmada olduğu gibi zaman zaman ileri uçta pozisyon aradığını biliyorduk. Göztepe'de umutların bittiği dakikalarda faul atışında ileri çıkan Arslanagic, Göz Göz'ün beraberlik golünü atarak deplasmandan bir puanla dönülmesini sağladı. Göztepe çok önemli bir puan aldı ama yetmez. Devre arasına kadar toplayabileceği puanları çalmaya bakmalı rakiplerinden. Sonrası zaten yönetimin transfer becerisine kalmış.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA