• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ne yaptın Altınordu! BURAK HAKERLER

Ne yaptın Altınordu!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.01.2022, 00:00

Altınordu için Keçiörengücü karşılaşması çok kritik bir öneme sahipti. İlk yarının son üç maçını da kazanarak çıkışa geçen kırmızı-lacivertliler, düşme potasının hemen üzerindeki rakibiyle dün 6 puan değerindeki bir maça çıktı. Ancak İsmir ekibi iki kez öne geçtiği maçta rakibine 3-2 kaybederek hem moral kaybetti, hem de averajla düşme hattına geriledi. Aslında Altınordu için tam bir fırsat haftasıydı. Kocaeli, Manisa FK, Tuzla ve Menemenspor gibi rakiplerinin puan kaybettiği haftada dün alacağı galibiyet Altınordu'yu bir anda 15. sıradan 10. basamağa taşıyacaktı. Play-Off için umutlanacak olan İzmir ekibi, bir anda kendisini düşme potasında buluverdi. Altınordu'da hücum oyuncuları Ahmet Dereli ve Ahmet İlhan Özek'in sakatlıkları nedeniyle olmaması takımı olumsuz etkiledi.

ELİNDEKİ MAÇI VERDİ

Kırmızı-lacivertliler bu eksiklere rağmen iki kez de öne geçti. Ancak savunma zaafları nedeniyle Altınordu rahat kazanabileceği bir maçı, altın tepside rakibi Keçiörengücü'ne sundu. Kırmızı-lacivertliler, yedikleri üçüncü golden sonra rakip kalede önemli pozisyonlar da buldu. Maçın son bölümlerinde Hüsametttin altı pas içinden boş pozisyonda kaleci Boran'ın yüzüne topu nişanlamasa en azından maçtan 1 puanla ayrılacaktı. Ancak son bölümlerde Altınordu'nun rakip kaleye baskısı sonucu değiştirmedi. Savunma zaaflarının belirleyici olduğu maçta Altınordu elindeki maçı rakibine verdi. Altınordu'nun zayıf bölgesi savunmaya mutlaka takviye yapması gerekiyor. İzmir ekibi yeniden düşme potasına geriledi ama alt sıralarda puanların birbirine bu kadar yakın olduğu ortamda alacağı tek galibiyetle yeni bir sıçrayış yakalayabilir. Eksiklerin takıma dönmesi, yeni takviyelerin katılmasıyla Altınordu hak ettiği yere gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA