• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İzmir küme düşmesin! BURAK HAKERLER

İzmir küme düşmesin!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.01.2022, 00:00
İzmir'in iki köklü ekibi Göztepe ve Altay, Avrupa hedefi ile başladıkları sezonda kendilerini kümede kalma yarışının içinde buldular. İki ekibin de kadrosunun Süper Lig için yetersiz olduğu gün yüzüne çıktı. Süper Lig'in tecrübelisi Göz-Göz, ilk yarıda savunma, orta saha ve hücuma gerekli takviyeleri yine yapamadı.
Geçen yıl 1. Lig'e çıkan Altay ise takviyelerden beklenen verimi alamadı.
Ara dönemde her iki takım da direkt on birde forma giyecek nokta atışı transferler yapmalı. Gerekirse kesenin ağzı açılmalı.
Süper Lig'e çıkmanın zorluğunu iki İzmirli de çok iyi biliyor. Altay'ın transfer yasağına konu olan borcunun 38 milyon lirayı bulduğu konuşuluyor. Ancak 1. Lig ile birlikte gelirlerin düştüğü ise yadsınamaz bir gerçek. Süper Lig'de tek galibiyet primi bile 2 milyon 700 bin lira iken, bu rakam alt ligde 65 bin lira.
Yaşanacak prestij kaybı da cabası. Bu nedenle gereken hamleler bir an önce yapılmalı. Aksi halde sadece iki güzide kulübümüz değil, İzmir küme düşecek.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA