• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Halil bereketi NEVZAT GÜZELIRMAK

Halil bereketi

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.03.2018, 00:00

Bir futbolcu takımına ancak bu kadar katkıda bulunabilir.
Halil Akbunar Göztepe'nin Antalyaspor zaferinin mimarıydı.
Neler mi yaptı ? Defanstan top çıkardı, orta sahadan ikili mücadeleyle top kaptı, Dem Ba Ba'ya "Al da at" dercesine harika bir top attı, Demba Ba Halil'in ikramını geri çevirmedi.

KÜÇÜK DEV ADAM

Halil Akbunar daha sonra defansından kaptığı topu 50 metre sürüp rakiplerini ipe dizer gibi geçtikten sonra, Demba Ba'ya güzel bir armğan daha verdi, O da Göztepe'nin galibiyetini sigortalayan büyük önemdeki ikinci gole imza atıverdi.

DEMBA BA BÜYÜK KAZANÇ

Jahoviç'i de sevmiştik Göztepe'de alkışlamıştık ama Demba Ba bir başka. Bence Jahoviç'ten daha yetenekli. Hem fiziğini iyi kullanıyor, hem akıllı, aynı zamanda kafa şutları da daha etkili. Kısa zamanda gol sayısını 4'e yükseltti, bir kafa şutu da direkte patladı. Eski dönemlerde taraftarın bir sloganı vardı: "Doğan, İrfan ortala, bombala Sado bombala" diye Sadullah Acele'ye tezahürat yaparlardı. Şimdi galiba, "Fırtına Halil ortala, bombala Demba Ba, bombala"ya dönecek galiba bu slogan. Tamer Tuna ideal kadroyla çıktı dün sahaya. Kalede Günay'ın yerine Beto'ya yer verdi, Beto da 4 yüzdeyüz gol kurtararak formda olduğunu kanıtladı. Zaten Göztepe'nin kaleci sıkıntısı yok. Tuna'nın Traore'ye forma vermesi de yerindeydi, çok iyi işler yaptı, sadece Antalyaspor'un golünde fiziği yetersiz kaldı.
Sağda Tanju kusursuzdu, Poko da müthiş bir mücadele verdi.

BOFFİN ATılMALIYDI

Selçuk biraz vasat kaldı. Rotman, hem Selçuk'un hem de iyi randıman veremeyen Reis'in yerine oynatılmalı.
Dün en kritik zamanda öyle bir gol kurtardı ki, maçın kaderini tayin etti. Sadece şunu merak ediyorum, bu Gouffran sezon başından beri verilen şansı ne zaman iyi kullanacak?
Tabii maç kazanılınca konuşulmaz da hakem Fırat Aydınus, Halil'i gole giderken yaka paça indiren kaleci Boffin'i nasıl atmadı, inanamadım.
Ya Göztepe puan kaybetseydi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA