• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mustafa atıyor Akhisar coşuyor NEVZAT GÜZELIRMAK

Mustafa atıyor Akhisar coşuyor

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.02.2018, 00:00

Akhisarspor iyi ki Trabzonspor'dan Mustafa Yumlu'yu transfer etmiş.
Bu dev cüsseli delikanlı, hem defansı mükemmel organize ediyor, hem de takımın sıkıştığı anlarda attığı kafa golleriyle kurtarıcı oluyor. Dün olduğu gibi. Akhisarspor, Karabük'teki maça iyi başlayamamıştı, baskı yedi, Lukac'ın geri pasta topu elle tutup da ceza alanında çift vuruşta gol tehlikesi yaşandığı gibi.
Ama Mustafa, 41.dakikada sahneye çıktı.
Soner'in sağdan kornerini nefis bir sıyırtma kafa şutuyla Karabük ağlarına yollayıverdi.
Bu golle ev sahibi ekibin tüm direncini de kırmış oldu. Bir defans oyuncusu ligde en kritik sınavlarda 3 gole imza atıyorsa daha ne yapsın

LUKAC VE GERİ DÖRTLÜYE DUA

Zaten Akhisarspor'un bu ligde tutunmasının nedeni kaleci Lukac, başarılı geri dörtlü ve Sissoko. Dün de bu beşli yerinde müdahalelerle gole imkan vermedi. "Her işte bir hayır vardır" derler. Akhisarspor'un orta sahadaki beyni Olcan Adın 24.dakikada sakatlanıp çıktı, yerine Nazilli'de ve Balıkesir'de çok beğendiğim ve "Mutlaka iyiye gidecek" dediğim Muğdat Çelik, harika bir ikinci gol attı, takımına galibiyet sigortası verdi. Soldan gövdesini kullanıp süratle ortaya çıkarak nefis bir şutla ağları havalandırması gerçekten görülecek güzellikteydi. Teleset Akhisar'da Soner ve Eray ileri çıkarak takımın hücum gücüne katkı yaptılar. Ama bu Seleznyov bir türlü takıma beklenen katkıyı koyamıyor. Larsson dün iyiydi. Okan Buruk Seleznyov'u kanada çekip onu ileri süreabilirdi. Tabii işinr özeti şu: Yeşil-siyahlılar, 7 hafta sonra galibiyetle tarıştı, Karabükspor'dan aldığı 3 altın puanla, 27 puana ulaştı ve tehlikeli bölgenin üzerine çıkarak rahat nefes aldı.
Sevinmek ve bu başarıyı alkışlamak gerek.
Tabii onca yolu teperek Karabük'e kadar gidip takımlarına destek veren Akhisarlılara da başarıda aslan payını ayırmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA