• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Üç silahşörler NEVZAT GÜZELIRMAK

Üç silahşörler

nevzat.guzelirmak@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.02.2018, 00:00

Akhisarspor 12 maç sonra prangayı kırdı, Bursaspor gibi güçlü bir rakibi yenerek taraftarlarına yeni stadında ilk zaferini yaşattı. Yeşil-siyahlı takımda çorbada tuzu olan herkesi kutlarken 3 futbolcuyu öne çıkarmalıyım.

ÜÇ İSİM ÖNE ÇIKTI

Kaleci Milan Lukac. ilk ve ikinci yarının sonlarında öyle iki kurtarış yaptı ki takımını adeta ipten aldı.
Birinde Caner'in hatalı geri pasında bomboş gole giden Yusuf'un ayağındaki topu mıknatısla çeker gibi aldı. 80.dakikada gol pozisyonuna giren ve kendisini de çalımlayan Delarge'ın aşırdığı topu ayaklarıyla çevirdi ki muhteşem. Ve defansın belkemiği Mustafa Yumlu dün takımına 3 puan getiren golü topukla ağlara yolladı ki bu golüyle Türk Futbol Tarihine adını yazdıracak.

"BİR TEK ZLATAN ATAR "

"Bir tek Zlatan İbrahimoviç atar böyle golü" diyorlardı. Şimdi de Zlatan Mustafa diye öve öve bitiremeyecekler. Ve de Olcan Adın.
Bu usta oyuncu 90 dakika takımını kazandırabilmek için olağanüstü efor sarfetti. Top çaldı, asist yaptı, şut attı. Akhisarspor dün galip gelmek için herşeyi yaptı. Defansta Lopes, Caner ve Ömer Bayram da başarılıydı.
Önlerinde Sissoko ve Eray da etkiliydi. Larsson ile Seleznyov'dan bu kadar. Okan Buruk, Soner ve Onur'u, oyuna daha fazla girmeleri için uyarması gerek. İki eleştirim var.
Caner'in ceza alanı civarında pas verirken daha dikkatli olması gerek.

TÜM TAKIM BAŞARILIYDI

Ömer Bayram da, Bursaspor bastırırken 3'e 1 yakaladıkları kontratakta iki arkadaşı bomboş beklerken sol çaprazdan şut atmayı tercih etmemeliydi.
Genç futbolcu bilmeli ki gol atmak kadar gol attırmak da çok güzeldir. Bir de kart sınırındakilerin daha dikkatli davranması gerek. Lopes ve Serginho Fenerbahçe maçı öncesi cezalı duruma düştüler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA