• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mali sıkıntı... SELAHATTİN ERTAŞ

Mali sıkıntı...

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.04.2018, 00:00

Trabzon'un yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu; hayırlı olsun.
Başkan öncelikle kulübün mali finansmanını düzeltmeli mutlaka.
Hatta Sosa ile Kucka'yı gönderme niyetinde. Ancak niyet ile uygulama maalesef aynı oranda gerçekleşmiyor. İkisinin de bu parayı başka kulüplerde alamayacakları net! Kapı gibi sözleşmeleri var. Ağaoğlu'nun sıkıntıyı pratik şekilde çabuk çözmesi gerekiyor.
Trabzon taraftarı ve yerel medyası da sabırsız. Üstelik altyapısı maden gibi. Yusuf, Abdülkadir gibileri fazlasıyla vardır. Bence 2 yıllık altyapı seferberliği ile eski fırtınalı günlere dönülebilir, sabır gösterilirse.

Altınordu Turnuvası

Altınordu Başkanı S. Mehmet Özkan'a hiç yakışmadı! Altınordu U-12 turnuvası düzenlemiş, başta Beşiktaş olmak üzere yerli-yabancı takımları davet etmiş.
12 yaşındaki çocuklar federasyonlarına ait resmi lisanslarla oradaydı.
Beşiktaş ilk maçta A.Bilbao'yu yeniyor. Sonra fiziksel gelişimi yüksek birkaç oyuncu var diye, bizzat başkan tarafından "Oynatmayacaksınız" haberi gönderiliyor. Beşiktaş haklı olarak turnuvadan çekiliyor. Sayın Mehmet başkan, bir kere kuralları belli, öyle "Ben istedim kuralı değiştiririm" olmaz. Beşiktaş kulübü değer vermiş 600 Km'lik yol tepip gelmiş oraya. Lisanslar resmi.
Hepsinin de kemik ölçümleri yapılarak veriliyor.
Ayrıca hayalleri sadece futbolcu olmak üzerine dünyaları kurulu küçük sporcuları üzmek ve 100 yıllık marka kulübü suçlamak da neyin nesi? Başkan S.Mehmet Özkan'ın siyah-beyazlı velilerle girdiği ağız dalaşı görüntüleri de hiç hoş değildi.
Çıkan tatsızlıklar yüzünden iki güzide kulübün arası açıldı. Şimdi de Beşiktaş yapacağı turnuvalarda Altınordu'yu davet etmese ne olacak? Bu arada fiziksel olarak güçlü oyuncu oynatan sadece Beşiktaş değildi ki o turnuvada. Altınordu kulübünün Başkanı S.Mehmet Özkan'la futbolcu yetiştirme konusundaki gayretlerini, çalışmalarını destekleyenlerden biriyim. Ama başkan keşke o nahoş görüntüler içinde olmasaydı...

Şampiyon toto...

Çok kritik haftaya girdik.
Kalan maçlarda her hafta şampiyon olabilecek takım ismi değişebilir. Ligin ilk yarısının ortalarında ve ikinci yarısının başlarında şampiyon adaylarım Beşiktaş ve Fenerbahçe'ydi.
Galatasaray ile M.
Başakşehir'in üçüncülük ile dördüncülüğü paylaşacağını öngörüyordum. Bu düğüm Galatasaray-M.Başakşehir maçıyla çözülecek. Deplasman fakiri Sarı-kırmızılılar kötü sonuç alırsa, şampiyonluk şansı dibe düşer. M.Başakşehir de öyle.
Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın "Koptu geliyor" görüntüleri var.
Beşiktaş'ın şansı daha yüksek.
Sarı-lacivertlilerin ev sahiplik fobisi Bu takımların durumunu alacakları sonuçlar belirleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA