• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kral çıplak SELAHATTİN ERTAŞ

Kral çıplak

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.02.2019, 00:00

Hakem hataları yönünden inanılmaz bir hafta yaşadık. 'VAR" , hakeme düdük astıramadı ama MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun istifasına neden oldu! G.Saray-Trabzon maçında verilmeyen penaltı pozisyonunu VAR'da incelerken görüntüsü, gazete spor sayfasına yayınlanınca, Namoğlu "yeter" dedi. VAR aslında yeteneklisi, yeteneksizi, emir alanı, almayanı hakkedeni etmeyeni kabak gibi ortaya çıkarmaya başladı.
KOKART YETMIYOR!
Ama işin ilginç tarafı, FİFA Kokartlı da olsa hazı hakemlerimizin futbolseverleri hala, affedersiniz, salak yerine koymaya devam ediyor! Geçen hafta Ali Ulusoy F.Bahçe'yi, Ümit Öztürk de Trabzonspor'u ince kıyım yapıp, yenilmesine sebep olmuşlardı. Ama Namoğlu'nu da arada isteyerek ya da istemeyerek göndermiş oldular! Bundan böyle yeni Başkan Sabri Çelik ve hakemleri "hakkaniyet konusunda" daha dikkatli olmak zorunda. Çünkü sadece tribündeki taraftar, takım yöneticileri değil, sosyal medya da "Demokles"in kılıcı" gibi başlarında bekliyor!
ŞENOL HOCA'YA YAKIŞIR
Milli Takım'ın her zaman yerli hocanın çalıştırması taraftarıyım.
Şenol Güneş hocaya yakışır. Dünya Üçüncüsü olan takımın başındaydı. Türk Futbolunu her yönüyle çok iyi biliyor. Kanaatim;
Lucescu'yla Avrupa Ligi'nden düşmüştük, Şenol Hoca'yla önemli zaferler yaşarız.
Federasyon yetersiz
Futbol Federasyonu yetersiz işler yapıyor. Yukarıdan aşağı etkilenenler; Merkez Hakem Kurulu, teknik adamlarımız.
Futbolcularımız.
Ve maalesef spor medyası.
Yetersizlik domino taşları gibi futbolumuzu da etkiliyor!
ÖZKAN'DAN "YILIN SÖZLERİ"
Altınordu başkanı seyit Mehmet Özkan: "Galatasaray; Ozan Kabak'ı, Trabzonspor; Abdulkadir Ömür'ü bizi örnek aldıklarından değil, paraları olmadığı için oynattılar, paraları olsaydı hiç birini oynatmazlardı" demiş.
Yabancıyı oynatamayınca, zoraki olarak yetenekli gençlere yöneliyor üç büyükler. ve nedense fırsatı ele geçiren gençler, formayı sırtından bir daha çıkartmalarına izin vermiyor. üstüne türk oyunculara en fazla süre veren takımlar istatistiği açıklandı. ilk üçte bursa, antalya, erzurum var. üç büyükler ortalıkta yok.
G.saray bu sıralamada sondan ikinci! kasımpaşa sonuncu. bir de bunun avrupa ligleri var. son örneği benfica verdi. galatasaray'ı yendiler. hem de kadrosunda 6 altyapı oyuncusu olmasına özkan rağımen. futbolu öğreneceğiz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA