• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar demiş YUNUS KARAKAYA

Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar demiş

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.03.2015, 00:00
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni fuar alanındaki aksamalarla ilgili yaptığı açıklamaya çok güldüm doğrusu. Kocaoğlu'nun fuar alanıyla ilgili Ak Partililere yönelik olarak "Biz biliyoruz fuar alanında inşaatı durduruyorsunuz, sonra açtırıyorsunuz" şeklindeki açıklaması "Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar demiş" sözünü aklıma getirdi. Kimi beceriksiz, başarısız, kendisinden bekleneni veremeyen kişilerin bazı bahanelerin arkasına saklanarak açıklarını kapatmaya çalıştıkları için söylenmiş bir sözdür bu. Ancak Aziz Bey ve yandaşları şunu da unutmasınlar "Şahin sinek avlamaz". Yüce amaçlar peşinde koşan ve kendini ona layık gören iktidar partisi küçük, önemsiz, değersiz şeylerin ardına düşüp de vakit geçirmez. Bence Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican "Biliyorsun kardeşim biliyorsan çık, seninle basın önünde, her yerde bu konuları tartışmaya hazır bir İl Başkanı var. Bizim arkamızda gizli saklı hiçbir şey yok. Biz insanlara hizmet etmek için gelmiş insanlarız" demekle ne güzel söylemiş.

SAYIN SERTER EMİN MİSİNİZ?
Haftanın 7 günü aralıksız çalıştıklarını belirten CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter "Seçimler tamamlanıncaya kadar tatil yapma lüksümüz yok. Bu makamlara tatil yapmaya değil, CHP'yi iktidar yapmaya geldik" şeklinde bir açıklama yapmış. Şimdi sayın Serter'e sormak istiyorum: "Emin misiniz? Son kararınız mı?"
Çünkü belediye başkanlarınız sanırım sizinle aynı görüşte değil. Çünkü Ege Olay Gazetesi'nde Taner Kılıç yazısında Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın Nisan ayının ilk haftası Avrupa'ya meclis üyeleri ile birlikte tatile gideceğini yazmış. Süleyman Karadağ, Yüksel Arduç, Semra Aksu, Mustafa Avdan, Halis Alkan bir de Vezir Aslan gibi isimler geziye katılmayacakmış. Gerçi Vezir Bey başkanlığa vekalet etmek için gitmeyecekmiş.

"Uçurtmayı Vurmasınlar Projesi"

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı, Aliağa Ceza İnfaz Kurumu ile başlattığı "Uçurtmayı Vurmasınlar ve Kadının Hükmü" projesi hız kesmeden devam ediyor. Proje toplantısında tutuklu ve hükümlü kadınların mesleki gelişimleri ve çocuklarının yaşam şartlarının iyileştirilmesi konuları üzerinde durulurken, toplantı sonucunda iki koldan ilerlenerek ihtiyaçların bir an önce karşılanması kararı alındı. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Senem Kılıç'ı ve yönetimi bu çalışmalarından dolayı tebrik ederim.

Eğitime anlamlı katkı


Daha önce Koruncuk Vakfı yararına gerçekleştirdiği sanat gecesiyle adından söz ettiren Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer'i Narlıdere İnönü İlköğretim Okulu'na yönelik katkısından dolayı bir kez daha tebrik ederim.
Münir Bey, "Yarının büyükleri olan çocuklarımızın eğitimine destek vermekten ötürü büyük memnuniyet duyuyorum. Bölgedeki okullara yapılan yatırımın, çocuklarımızın geleceğine yapılan yatırım olduğunu düşünüyorum. Eğitimin gücüne ve önemine inanan bir firma olarak farklı sosyal sorumluluk projelerine de katkı sağlamak istiyoruz" şeklinde konuşarak eğitime olan katkılarının devam edeceği sinyalini verdi.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA