• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Milletin ödülü milletin adamına YUNUS KARAKAYA

Milletin ödülü milletin adamına

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.08.2017, 00:00

Kısa adı UGTF olan Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu'nun düzenlediği, "15 Temmuz Uluslararası İnsaniyet, Demokrasi ve Barış Ödülü" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilecek.
Peki, neden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?
Hemen açıklayayım:
"Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet" dediği 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu gece kaçıp bir yere saklanmak yerine Türk Milleti'yle beraber tanklara dur dediği, Sessiz çoğunluğun sesi olduğu, Ezilenlere mazlumlara kol kanat gerdiği, Zalimlerin karşısında dik durduğu, Kimsesizlerin kimsesi olduğu, Devleti milletiyle kucaklaştırdığı, Başbakanları asan darbeci alçaklara hayatı DAR ETTİĞİ için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
Nedenler bununla sınırlı değil elbette ama yazmaya devam etsem sayfalar yetersiz kalır.

BU BAŞARIYI GÖRMEZDEN GELMEYİN

Göztepe'nin yıllar sonra Süper Lig'e çıkması bizleri mutlu etti elbette.
O karmaşa arasında İzmir Bayraklı Belediyesi'nin Kadın Basketbol Takımı'nın da büyük bir başarı elde ettiğini görmezden gelemeyiz elbette.
Rakiplerinin tamamını bugüne kadar ligde ve grup elemelerinde yenerek namağlup ünvanlıyla final müsabakalarına kalan ve burada da 3'üncü olan potanın perileri TED Koleji'nin ligden çekilmesiyle birinci ligde mücadele etmeye hak kazandı. Yıl boyu üstün performans sergileyen sporcuların bu başarısı bizleri bir kez daha gururlandırdı.
Bayraklı Belediye Spor Kadın Basketbol Takımı baş antrenörü Muhammet Ali Güntürk, "Final müsabakalarında 3'üncü olan takımımız son anda birinci lige gidememiş ve büyük üzüntü duymuştuk. Sezon boyu çok iyi mücadeleler verip, yenilmeden ligi ve grup elemelerini bitirmiş ama final müsabakalarını üçüncü tamamlamıştık. Sonrasında aldığımız haber bizi çok mutlu etti. Önümüzdeki sezon kızlarımız TED Koleji'nin ligden çekilmesiyle birinci ligde mücadele edecek.
Hedefimiz play offlara kalarak üst sıralarda yer almak ve daha iyi başarılar elde etmek" dedi.
Başarıların devamı gelecek.
Bayraklı'da spora ve sporcuya yapılan yatırımların özellikle basketbol alanında kısa zamanda önemli başarılar getirdiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kızlarımız yıl boyunca üstün performansla namağlup birinci oldular.
Sonra elemelerden de hiç yenilmeden çıkıp final müsabakalarına kaldılar ve üçüncü oldular. Şimdi ise birinci ligde mücadele edecekler.
Hepsini ayrı ayrı kutluyorum.
Bu başarı Bayraklı'ya hayırlı olsun. Devamı gelecektir" dedi.
Teşekkürler Muhammet Ali Güntürk, teşekkürler Başkan Hasan Karabağ.
İzmir'e bu gururu yaşattığınız için.

TAŞ KAFA, BOŞ KAFA, HOŞ KAFA

Behlül bir mezarlığa gitmiş, üç kuru kafa bulmuş pazara getirerek önüne dizmiş, "Satıyorum" diye bağırmış. Tanıyanlarla arasında şöyle bir konuşma olmuş:
- Ne satıyorsun?
- Bu kafaları. Bunun adı taş kafa, bu boş kafa, o da hoş kafa...
- Kaça?
- Taş kafa parasız, boş kafa ucuz, hoş kafa ağırlığınca para...
- Niye?
- Taş kafa nasihat kabul etmezdi.
Boş kafa nasihat dinlemek isterdi, ama yapmazdı. Hoş kafa, kamil kafa: Hem ameli, hem de ihlası vardı. Hedefi Allah rızasıydı cihetle pahalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA