• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hadi ‘İyi’siniz! YUNUS KARAKAYA

Hadi ‘İyi’siniz!

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.10.2017, 00:00

Siyaset kazanı fena kaynıyor. Bir tarafta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda istifasını veren belediye başkanları, diğer tarafta MHP'den kapı dışarı edilen Meral Akşener'in kurduğu "İYİ" parti. Bir diğer tarafta ise AK Parti'deki belediye başkanlarının istifasını fırsata çevirmeye çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu...

BİRAZ ORDAN BİRAZ BURDAN

Biraz sağdan, biraz soldan, biraz Anavatan'dan, biraz Doğruyol'dan, biraz CHP'den, biraz da MHP'den kovulmuşlardan alın, sonra hoop oldu mu size "iyi" bir parti. Aslında "İyi Parti" değil Meral Hanım'ın partisi demek daha doğru. Partinin logosu, ismi, kurucular arasında yer alan bir sürü isim tartışılıyor.
Bu tartışmalar arasında yakın zamanda il ve ilçe başkanlarının belirlenmesi sırasında birçok kavganın yaşanacağının da altını çizmek istiyorum. Hani derler ya "Horozun çok olduğu yerde sabah erken olur." Meral Hanım'ın partisinde de maşallah hepsi horoz. Bu partide de sabah erken olur. Demedi demeyin.

Karabağlarlılar bağrına basıyor

Geçtiğimiz günlerde yolum Karabağlar'a düştü. Eş, dost derken birçok insanla görüşme imkanım oldu.
Söz dönüp dolaştı Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç'a geldi.
Sayın Kaymakam'ın Karabağlar için yaptığı çalışmaları gerek görsel medyadan, gerekse sosyal medyadan takip ediyorum. Kaymakam Mehmet Sadık Tunç'un bu çalışmalarının Karabağlarlılar üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak etmiyor değilim.
Gördüm, duydum, dinledim ki Tunç'un halka dokunan hizmetleri tam yerini bulmuş.
Karabağlarlılar, kaymakamları Mehmet Sadık Tunç'u o kadar sahipleniyor ki, adeta bağırlarına basmışlar.
Onu kendilerinden birisi olarak görüyorlar.

'Bu yarışta ben de varım'

Biliyorsunuz Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ndeki odalardaki seçim atmosferini sizlerle paylaşıyorum.
En hareketli odalardan birisi olan İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası başkan adayı Alpay Okyay'ın projelerini sizlerle paylaşmıştım.
Oda başkan adaylarından Doğan Kılıç da 33 yıllık esnaf. Babasından devraldığı Kısmet Lokantası'nın ikinci kuşak işletmecisi olarak kendisinin de yarışta olduğunu söyledi. Kılıç daha önceden Aykut Yenice ile aynı ekipte; İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası'nda 2 döneme yakın başkan vekilliği yaptığını ve devamında istifa ederek bu görevini bıraktığını dile getirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA