• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP milletvekilleri Kur’anı Kerim okunmasından rahatsız oldu YUNUS KARAKAYA

CHP milletvekilleri Kur’anı Kerim okunmasından rahatsız oldu

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.10.2017, 00:00

İşlerine geldi mi dini kullanan, seçim zamanı gelince İslam alimi kesilen CHP milletvekillerinin, her fırsatta Kur'an'ı Kerim ve Müslümanların inançlarına saldırması olağan hale geldi artık.
Müslümanlara ve İslam'a olan nefretlerini hemen hemen her açıklamalarında dile getiren CHP milletvekilleri, Kur'an'ı Kerim okunmasından bir hayli rahatsız olmuşa benziyor.

TRT KENT RADYOLARI ŞEHRİN SESİDİR

Biliyorsunuz TRT radyoculukta yeni bir dönem başlatmış ve İstanbul, Ankara ve İzmir'de TRT Kent Radyoları yayın hayatına başlatmıştı.
Yayın yapılan şehrin kültürünü ve özelliklerini daha iyi yansıtmak amacıyla kurulan TRT Kent Radyoları, birçok işsiz gazeteci için de ekmek kapısı açtı. Programlarda kente dair her şeyin konuşulup tartışıldığı TRT Kent Radyoları da telifli olarak çalışan gazetecilerin aldığı küçük ücretler CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ı oldukça rahatsız etmişe benziyor.
İşsiz gazetecilere ekmek kapısı açtığı için TRT yönetimine teşekkür etmesi gereken Bakan, çeşitli bahanelerle bu kuruma saldırmaya devam ediyor.

KUR'ANI KERİM OKUNMASI ZORUNUZA MI GİTTİ

Adı Bayındır'da yaşanan ballı arsa satışı olayıyla gündeme gelen CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, sanırım kendisine yönelik olan eleştirilerden rahatsız olmuş olacak ki, hedef saptırma gayretine düştü.
TRT Kent Radyo İzmir'de okunan Kur'an'ı Kerim'den rahatsız olan Murat Bakan, 13 Ekim Cuma günü 22.00- 23.00 saatleri arasında yayınlanan dini programı eleştirmiş.
Bakan "İzmir'de Sanat ve Yaşam Kuşağı'ndaki yayın dini söylemlerle açılıyor. Ardından katılan konuklarca dakikalarca Kuran-ı Kerim okunuyor" demiş.
"Din ve Kur'an'ı Kerim" düşmanlığında bu kadarına pes doğrusu.
Bu arada CHP'nin gazeteci Milletvekili Atilla Sertel de, birçok işsiz gazetecinin telifli olarak hizmet verdiği TRT Kent Radyo'dan aldığı 3-5 kuruşa göz dikmiş sanırım.

ÖDEMİŞ'TE DÜZENLENEN YEMEK

Geçtiğimiz günlerde İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir yemek düzenlenmiş.
Bu yemeğe Demokrat Partililer davet edilmiş. Yemeğin amacı ise Demokrat Partililerin Meral Akşener'in partisine katılımlarını sağlamakmış.
Ama işin ilginci bu yemeğe ekonomik destek sağlayanlardan biri AK Partili işadamlarından birisiymiş.
Önümüzdeki günlerde AK Parti Meclis Üyesi olan bu arkadaşımızın da parti değiştireceği Ödemiş'te dillendirilmeye başlandı.
Bir uyarı da MHP İzmir İl Teşkilatı yönetimine olsun.
İl Yönetim Kurulu'nda aktif görevde bulunan bir ismi Meral Akşener'in ekibiyle pek sıkı fıkı gördüm. Yakında sizleri terk ederse sakın şaşırmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA