• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yay burcu için başarılı bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yay burcu için başarılı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.12.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün sezgilerimizi rahat bir şekilde kullanabiliriz. Geleneksel ve tutucu taraflarımızı ortaya çıkaran olaylar gündeme gelecek. İlişkilerimizi yeniden gözden geçirme ihtiyacı içinde olacağız. Basın yayın kuruluşları için olumlu bir gün. Hareketli ve enerjik olcağız ve sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Bazılarımız için zorlu bir gün olabilir. Verdiğimiz sözleri yerine getirmeli ve hukuksal sorunlarımıza dikkat etmeliyiz. Faturalarımız konusunda sorunlar çıkabilir. Sabırlı ve dayanıklı olacağımız gün içinde, karşılaşacağımız olaylar karşısında takınacağımız tavırlar önem kazanacak. Kişisel ilişkilerimizde mesafeli ve temkinli olmalı ve çıkarlarımızı göz ardı etmemeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Dürüst, vicdan sahibi, sevdiklerine bağlı ve uysaldırlar. Arkadaşlık ilişkilerinde alçakgönüllü ve duygusal davranırlar. Sinirli ve huysuz oldukları zaman zor kişilerdir. Bilgiye meraklı ve onu kullanma konusunda kararlı oldukları için, çevrelerinde daima yapıcı fikirleriyle dikkat çekerler. Mükemmel bir hafızaları vardır. Bilgileri titizlikle saklarlar ve analiz etme konusunda başarılıdırlar. Detay ve ayrıntı onlar için çok önemlidir. İyi bir öğreticidirler. Yaşamı sorgular ve sürekli öğrenme kapasitelerini geniş tutarlar. Sanata, tiyatroya ve edebiyata özel ilgi duyarlar. Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır. Duygu ve düşüncelerini çok güzel ifade ederler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Parayı, lüksü ve rahatlarını çok severler.

KOÇ:
Çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Başlangıçlar konusunda cesaretlisiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmelisiniz.
BOĞA:
Öğrenme kabiliyetiniz sayesinde, birçok konuda aynı anda aktivite göstereceksiniz. Yakınlarınız, finans konularında size ilginç fikirler verecekler. Akılcı yaklaşımları ilginizi çekecek.
İKİZLER:
Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız. Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. İyimser yönlerinizi kullanarak amacınıza kolayca ulaşacaksınız.
YENGEÇ:
Güçlü ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için, farkında olmadan yöneldiğiniz insanlar bile daima önemli kişiler oluyor.
ASLAN:
Kendinizle barışık bir tutum sergilemeye devam ediyorsunuz. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Duygusal yaşantınızda abartılardan uzak kalmalısınız.
BAŞAK:
Kariyerinizde önemli amaçlarınız varsa, saptamalarınızı doğru alanlarda kullanacaksınız. Ailenizden kalan eski bir gayrimenkul varsa onların tamiratı, alım satımı gibi işlerle meşgul olacaksınız.
TERAZİ:
Maddi konularda bazı gecikmeler ve aksilikler olabilir. Mümkün olduğu kadar sakinliğinizi ön plana çıkararak beklemede kalın. Bu arada aile sorunlarınızla ilgili bir hareketlenme söz konusu olacak.
AKREP:
Bugün, duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Her şeye rağmen, enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. Değişik duygularla hareket edeceksiniz.
YAY:
Hem para harcamayı seviyor hem de paranızı çoğaltmak için çalışmak istiyorsunuz. İstekleriniz konusunda oldukça kararlısınız. Başarılı aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz.
OĞLAK:
Enerjinizi doğru kullanmak adına doğru işler yapmak istiyorsunuz. Başkalarının fikrine saygılı görünseniz bile, son fikir size ait oluyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız.
KOVA:
Bugün, çevrenizdeki olayların size getireceği avantajları düşünmelisiniz. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve kendinize güvenmelisiniz. Olayları mantık çerçevesi içinde değerlendirmek sizi rahatlatacak.
BALIK:
Kendinizi anlatırken çok fazla konuşmak istemiyor olmanız, sizi sevenlerin aklını karıştırıyor. Ay'ın burcunuzda ilerlemesi, bugün çalışma hayatınızın yoğun tempoda geçeceğini gösteriyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA