• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bizler inandık siz de inanın GÜRKAN ERTAÇ

Bizler inandık siz de inanın

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.02.2015, 00:00
Pınar KSK bu sezon altın çağını yaşıyor. ULEB Avrupa Ligi'nde grupta namağlup şampiyonluğa yürüyor. Ligde de zirve kapıları ardına kadar açık. G.Saray dağıldı, Beşiktaş perişan. Banvit'i hem orda hem de burda yendik, Efes'i de sıraya dizdik. Darüşşafaka Doğus ile burada oynayacağız, yenersek ligi ilk 3 arasında bitirmeyi kesinleştireceğiz. Anlamı şu: Play-Off'ta iki maçı İzmir'de oynama avantajımız var. Niye şampiyonluğa oynamayalım? İnsan hayal ettiği sürece yaşar.

Bizler inandık, siz de inanın. Arena'da son burkan lider Efes'ti. Bütçesi 20-25 milyon euro civarında. Yani TL'ye vurursak 70 milyon. Bizim KSK'ninkisi ona göre minnacık, 7 milyon TL sadece. Efes'in yedekleri bakın, kadro yelpazesini anlayın. Dünya yıldızları Krstiç, Bjelica, Heurtel, Birkan... Ama bizimkilerde mangal gibi yürek var. Her zaman Dixon, Diebler, Palacios, Strawberry ve Gabriel'in katkısına alıştık ama dün gece zaferi bana göre Türk oyuncuların katkısı getirdi. Cemal hem Krstiç'i tutukladı, hem de smaçlarıyla kahramanlaştı. Erkan ile Soner çok iyiydi. Ufuk Sarıca, kendisinden kat kat maaş alan Ivkoviç'e yönetiminiyle basketbol dersi verdi. Karşıyaka seyircisi için tek kelime: Muhteşem...
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI