• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bedene, ruha ve beyine şifa yolu ERKİN USMAN

Bedene, ruha ve beyine şifa yolu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2011, 00:00
Alsancak'ta bir apartman ve kapısında birbirinden güzel kadın ve kızlardan oluşan kuyruk var.
Çoğu İzmir çukurunun yakından tanıdığı ailelerin hanımları veya kızları.
Kaliteli bir topluluk var karşımızda.
Binanın kapısındaki tabelada "İyilik Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi" yazılı.
Yöneticisi de Begüm Karace...
Begüm'e sordum.
"Burada ne yapıyorsunuz?"
Cevap şöyle:
"Burada 'Reiki ve Nefes' konulu eğitimler veriyor ve uygulamalar yapıyoruz. Tıpla ve yaşamla entegre, hem bedenimize, hem zihnimize hem de ruhumuza iyi gelecek, bizi daha iyi hissettirecek, daha sağlıklı, verimli ve doyurucu bir yaşam sürmemize sebep olacak bilgileri paylaşıyoruz."
* * *
Begüm Karace'ye göre, bugün hepimiz beden, zihin ve ruh olarak bir bütün olduğumuzu, ruhumuz iyileşmeden bedenimizin şifa bulamayacağını öğrendik.
Buna göre, "Reiki" şifa tekniklerine dayanan binlerce yıllık bir öğretidir. Bugünkü Reiki'nin kurucusu Dr. Mikao Usui, bir Japon mantığı ile, bu binlerce yıldır dünya üzerindeki tüm coğrafyalarda zaten uygulana gelen şifacılık tekniklerini, herkesin kolayca öğrenebileceği ve öğretebileceği bir sistem haline getirmiştir. USA Today gazetesine göre bugün Reiki, entegretif bir tedavi şekli olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan hastanelerin yaklaşık yüzde 15'inde uygulanmaktadır."
Bir soru:
"Nedir bu Reiki?"
Cevap:
"Reiki, hastaların daha az acı çekerek daha hızlı bir süreçle iyileşmelerini sağlıyor. Tıbbın artık son sözü söylediği ve son çareyi uygulayıp, yine de tam şifayı oluşturamadığı durumlarda ise çoğu zaman mucizeler yaratıyor. Dr. Mehmet Oz, ABD'de açık kalp ameliyatları sonrasında Reiki ile hızla iyileşme tekniği kullananların başında geliyor ve eşi Lisa da, bir Reiki uygulayıcısı ve Reiki master..."
Begüm Karace'nin verdiği bilgilere göre, her rahatsızlıkta sorun nasıl içimizde ise çözüm de içimizde. Bu noktada, "iyi" olmak için hepimiz içimizdeki şifayı ortaya çıkarmalıyız. Reiki içimizdeki şifayı ve şifacıyı ortaya çıkartıyor hem de çok kolay ve çok pratik olarak.
Nefes konusunda ise, nefesinizi fark ederek ve kontrol ederek, kendinizin yaşam koçu olabilir, fizik duygu ve düşünce bedenleriniz üzerinde inanılmaz iyileşme ve gelişmeler sağlayabilirsiniz."


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA