• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sahillerde kadın  sağlığı kampanyası ERKİN USMAN

Sahillerde kadın sağlığı kampanyası

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.08.2014, 00:00
Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi'nin desteğiyle 16 Ağustos'ta 5 farklı ilde gerçekleştirilen "Kumfit" etkinliği büyük ilgi gördü. Yaşı, cinsiyeti, sosyal statüsü ne olursa olsun herkesin sportif aktivitelere katılmasına fırsat verebilmek ve bu alanda ilgili kişi ve kurumlarla işbirliği yapmak üzere kurulmuş olan Herkes İçin Spor Federasyonu, "Kumfit" etkinliği düzenledi.
Kadınlara sporu sevdirmek ve kadın sağlığına dikkat çekebilmek için federasyon tarafından düzenlenen "Kumfit" etkinliği kapsamında 5 ilde 2.000 kadına aynı anda spor yaptırıldı. İstanbul Caddebostan Sahili, İzmir Ilıca Plajı, Tekirdağ Kumbağ Plajı, Trabzon Kaşüstü Aile Plajı ve Bodrum Kefi Beach'te gerçekleşen etkinlikte, katılımcı kadınlar, 8 yılda Türkiye'deki kadınları 284 ton zayıflatan b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi'nin antrenörlerinin önderliğinde hep birlikte kumfit, zumba, pilates ve yoga yaptılar. Ayrıca yarışmalara katılıp, sponsorlardan hediyeler kazandılar.
Herkes İçin Spor Federasyonu, 7'den 87'ye kadar her yaşta ve her kesimdeki insanın yaşam kalitesini artırmak, sağlık huzur ve mutluluğu ön plana çıkaracak spor kültürünü yaygınlaştırmak, bütün spor branşlarının yaygınlaşması için; şenlik, oyun ve rekreatif yarışmalar düzenlemek, çocukluk çağından itibaren; doğru beslenme, vücudunu doğru kullanma, doğru değerleri yaşam felsefesi olarak benimseme özelliklerini geliştirmeyi hedefliyor.

hayattan

Torbalı'da barış yemeği

Mustazaflar Cemiyeti İzmir Şubesi, çeşitli nedenlerden dolayı aralarında husumet bulunan iki aileyi barıştırarak büyük bir hayra vesile oldu. İzmir'in Torbalı ilçesinde husumetli iki aileyi barıştırmak için Mustazaflar Cemiyeti öncülüğünde bir barış yemeği düzenlendi.
Barış için verilen yemeğe; Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Mustazaflar Cemiyeti İzmir Şubesi Başkanı Cemil Genç, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Torbalı İlçe Başkanı Yılmaz Şahin, Mustazaflar Cemiyeti Sulh Komisyonu'ndan Muhammed Akgül Hoca ve aileler katıldı.
Mustazaflar Cemiyeti İzmir Şube Başkanı Cemil Genç, aralarındaki husumeti ilerletmeden barışmayı kabul eden ailelere teşekkür ederek, şunları söyledi: "Bugün çok hayırlı bir iş için burada toplandık. Rabbimiz Kur'an-ı Kerimde 'Müminler ancak kardeştir. O halde mümin kardeşlerinizin arasını bulun ki, kurtuluşa eresiniz' buyuruyor. Bizler de bu amaç ve gaye ile aralarında husumet bulunan ailelerimizi barıştırmak için buradayız. Toplumun içerisinde bu tür kırgınlık ve küskünlükler her zaman olabilir. Aslolan bu küskünlükleri sona erdirmek için bir çaba içerisinde olmaktır. Bu noktada iki ailemizi itidalli tavırlarından dolayı tebrik ediyorum."

küpe
Denize düşenin yağmurdan haberi olmaz.
Sadi

günün fıkrası
Ah şu içki!

Adamın biri, arkadaşları ile iyice içmiş, bir hayli sarhoş vaziyette geceyarısı eve dönmüştü. Epey arandıktan sonra cebinden bir puro çıkardı. Anahtar deliğine sokmak için uğraştı durdu. Ama, beceremedi. En snunda elindeki puroya uzunu uzun baktı. Ve, kendi kendine söylendi:
"Allah! Allah! Galiba biraz önce arahtarımı puro yerine içmiş olacağım ki, cebimde şimdi bu var."

laflama
* Bir gülü sevdim, bir seni... Gül'ün dikenleri, senin sitemlerin battı kadın!
* Sen İzmir oluyorsun geceleri, ben bir göçmen kuş. Saat Kulesinde buluşuyoruz!
* İlle de roman okusun...İsterse çamurdan olsun!
* İnsanları susturmanın bir yolu da; AMA dediğinde bir insan MAMA verilir olur biter.
* Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kadın programlarını izlettirmektir!
İbrahim Ormancı'dan
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA