• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
SEDA KAYA GÜLER

Bodrum Bodrum

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.06.2012, 00:00
Üç günlük Borum seyahati sırasında aldığım kısa notlara değinmek istiyorum bugün de. Diziler o kadar çok hayatımızı etkiliyor ki dizi oyuncuları da herkesin ilgi odağı. Çok da yetenekliler. Gündüz Famous Cup'ta yarıştılar, fotoğraf çektiler, gece de dans edip şarkı söylediler. Son gece Jazz Club'da sahne alan Fatih Erkoç, ünlüleri de sahneye davet etti. Zeynep Beşerler "El Gibi"yi, Umut Kurt ve Engin Altan Düzyatan "Dedikodu"yu söyledi. Üç oyuncunun performansı da mükemmeldi. Özellikle konservatuvar mezunu oyuncular her alanda yetenekli olduklarını her ortamda gösteriyorlar.

FATİH ERKOÇ
Fatih Erkoç. Ona ayrı bir bölüm açmama lazım. Türkiye'nin en iyi müzisyenlerinden biri tartışmasız. Kadife gibi bir ses, usta bir yorum, derin bir müzik bilgisi. Üzerine de müthiş bir sahne performansı eklenince onu dinlemeye doyum olmuyor. Yaz boyunca Bodrum Marina'daki Jazz Club'da sahne alıyor. Famous Cup'ın kapanış gecesinde de tek kelimeyle mükemmeldi ve başta ünlüler olmak üzere tüm davetlileri coşturdu, hep bir ağızdan şarkılarını söyledik ve dans ettik.

PASCAL NOUMA
Ünlülere ilgi çok. Herkes sevdiği isimle fotoğraf çektirmek istiyor. En çok fotoğrafı çekilen isim ise Pascal Nouma oldu. Kimseye hayır diyememesinin de etkisi var sanırım bunda. Ama bizim insanımız da bu iyi niyeti suistimal etmeye pek meraklı. Küçücük çocuklarını kucağına verenler mi istersiniz, yaşlı başlı teyzeler ve amcalar mı, yine de gıkını çıkarmadı Pascal.
Tabii fotoğraf makinalarının yerini cep telefonları aldı. Herkesin elinde son moda telefonlar. Masada oturuyorsunuz diyelim veya teknedesiniz. Kimse kimseyle konuşmuyor. Herkes cep telefonuyla meşgul, kimi twitter'a yazıyor, kimi mail okuyor, kimi facebook'ta.

YENİ NESİL TELEFONLAR
Şimdilerde herkesin elinde de HTC telefonları. Türkiye'nin ilk ve tek 1.7 GHz çift çekirdek işlemcili telefonu HTC One S, Türkiye pazarına Vodafone Red ayrıcalığıyla yeni sunuldu ama kısa zamanda ilgi odağı olmuş bile. Ünlüler de yarışmaya bu telefonlarla çektikleri fotoğraflarla katıldı. Bu ilgi, HTC Güneydoğu Avrupa Executive Direktörü Nikitas Glykas'ı da hem şaşırttı hem de mutlu etti.

DENİZ Mİ HAVUZ MU?
Deniz yoksa havuza girmeyi anlarım veya gittiğiniz otel veya tatil köyündeki havuza bir iki kez girip serinlemeyi. Ama deniz hemen yanı başınızda veya birkaç adım ötenizdeyse ve sözünü ettiğim deniz Türkiye'nin ve dünyanın en güzel deniziyse, bütün günü denizi hiç görmeden otelin içindeki havuz başında geçirmeyi anlamam mümkün değil. Bunun için masraf edip Bodrum'a gelmeye ne gerek var? Bulunduğunuz şehirdeki otellere gidin bari.

TEKNE TURU

Bodrum'un sahilleri her zaman güzel. İster halk plajında denize girin, ister beach'lerde deniz pırıl pırıl. Ama tekneyle açılıp, masmavi koyların birinde denize girmenin tadını hiçbir şeye değişmem. Bodrum'un olmazsa olmazlarındandır tekne turu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA