• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.12.2016, 00:00

BEYONCE YİNE DAVALIK OLDU
Amerikalı R&B kraliçesi Beyonce ve eşi Jay-Z, 2013 yılında listeleri kasıp kavuran 'Drunk In Love' adlı parça nedeniyle ikinci kez mahkemelik oldular. Drunk In Love klibinde eşi Jay-Z ile birlikte kamera karşısına geçen Beyonce, Jay-Z'nin eski müzik şirketinin logosunun klipte görünmesi nedeniyle telif tazminatı ile karşı karşıya kaldılar. Aynı parça daha önce de çalıntı olduğu nedeniyle mahkemelik olmuştu.

JENNIFER LOPEZ'DEN TERS KÖŞE

Geçtiğimiz ay eski eşi Marc Anthony ile sahnede öpüşen Jennifer Lopez, Anthony ile birleşme sinyalleri vermişti. Anthony'nin Shannon De Lima ile boşanmasının üzerine eski aşıkların birleşeceği konuşuluyordu. Gelen son haberlere göre Jennifer Lopez herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının Drake ile birlikte olduğu söylentileri konuşulmaya başlandı. İkilinin ilişkiyi gizli tuttukları söyleniyor.

EVA LONGORIA NOEL'İ PLAJDA KUTLADI

Meksikalı oyuncu Eva Longoria eşi Jose Antonio Baston ile Noel için gittiği ülkesinden paylaştığı video ile sosyal medyada gündem oldu.
Evlerine aldıkları Noel ağacını plaja taşıdıkları bir video yayınlayan güzel oyuncu, sosyal medyanın ilgi odağı oldu.

SONY, BRITNEY SPEARS'I ÖLDÜRDÜ

Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Sony Music Global, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile ortalığı karıştırdı.
Şirketin resmi hesabından yapılan açıklamada "Huzur içinde uyu Britney 1981- 2016. Britney Spears kazada hayatını kaybetti.
Detayları yakında açıklayacağız" denildi.
Bunun üzerine bir çok ünlü Britney Spears için üzüntülerini paylaştı.
Güzel popçunun basın sözcüsü CNN kanalına bağlanarak Spears'ın kaza geçirmediğini ve gayet iyi olduğunu açıkladı.
Sony Music'in hacklendiği ve paylaşımı yapanın hackerların olduğu tahmin ediliyor.

PRENSES LEİA HAYATINI KAYBETTİ

Yıldız Savaşları serisinin Prenses Leia'sı Carrie Fisher, geçtiğimiz cumartesi Londra-Los Angeles uçuşu sırasında kalp krizi geçirmiş, ilk müdahalesinin ardından Los Angeles'ta bir hastaneye kaldırılmıştı.
Salı gecesi hastaneden yapılan açıklama ile ünlü aktrisin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA