• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Elisabeth Moss yeni projelerini açıkladı ÇAĞRI ZORER

Elisabeth Moss yeni projelerini açıkladı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.05.2017, 00:00

The Handmaid's Tale'daki performansı ile adından sıkça söz ettiren Elisabeth Moss yeni projesini açıkladı. Mad Men'in yıldızı, BBC America'nın mini serisi Fever'da, Typhoid Mary'yi canlandıracak. Gerçek bir karakter olan Typhoid Mary, tıp tarihinde bilinen sağlıklı ilk tifo mikrobu taşıyıcısıydı. Mary'nin hayatı boyunca 53 kişiye tifo bulaştırdığı tahmin ediliyor. Mallon, 14 yıl boyunca karantinada yaşamış, 69 yaşında zatüreden hayatını kaybetmişti. Dizi, Mary Beth Keane'in aynı isimli romanından uyarlanacak. Elisabeth Moss'un Fever'dan önce Top Of The Lake: China Girl ile ekranlarda olacak.

70. yıla özel fotoğraf

Bu yıl 17-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen sinema dünyasının en şaşalı film festivali Cannes, 70. kez sinemaseverlerle buluşuyor.
Bu yıla özel olarak 113 ünlü isim, fotoğraf çekimi için bir araya geldi. Pedro Almadovar'ın başkanlığını üstlendiği jüride Alman yönetmen Maren Ade, Amerikalı aktris ve yapımcı Jessica Chastain, Çinli aktris ve yapımcı Fan Bingbing, Fransız aktris, senarist, yönetmen ve şarkıcı Agnes Jaoui, Güney Koreli yönetmen, senarist ve yapımcı Park Chan-wook, Amerikalı aktör, yapımcı ve müzisyen Will Smith gibi isimler yer alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA