• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yogayla stres attı ÇAĞRI ZORER

Yogayla stres attı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.06.2017, 00:00

Yeni filmi Aquaman'in çekimleri için bir süredir Avustralya'da bulunan Amber Heard, geçtiğimiz günlerde Amerika'ya geri döndü. 31 yaşındaki oyuncu Los Angeles'taki evinde yakın arkadaşlarıyla birlikte yoga yaparak stres attı. Arkadaşlarıyla geçirdiği keyifli dakikaları Snapchat hesabından paylaşan güzel oyuncu, birbirinden komik figürler yaparak takipçilerini güldürdü.
Amber Heard, Elon Musk ile birlikte olduğunu geçtiğimiz ay Instagram'dan duyurmuştu.

Tartışmaya noktayı koydu

Son zamanlarda ortaya çıkan "Iron Man 2 filminde Spider- Man görüldü mü?" tartışmasına Tom Holland noktayı koydu.
Huffington Post'a konuşan Holland, Iron Man 2'de Peter Parker'ın göründüğünü onayladı. "Evet o Parker" diyen Holland "Kevin Feige ile yaptığım 20 dakikalık konuşma sonrasında Peter Parker olduğunu onaylıyorum. Bu belki büyük bir sürpriz bozan ancak iyi olanlarından. Peter'ın bu büyük dünyanın başlangıcından itibaren burada yer alması fikri hoşuma gitti" şeklinde konuştu

Lohan, doğum gününe davet etti

Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, 31. yaşını hafta sonu Mikanos'ta vereceği doğum günü partisiyle kutlayacağını açıkladı. Güzel oyuncu eski dostları Britney Spears, Paris Hilton ve Beyonce'u Twitter üzerinden partisine davet etti. Lohan attığı twitte "Harika kızlar Britney ve Paris hafta sonu doğum günüm için Mikanos'a gelin, Beyonce sen de" diyerek davette bulundu.
Lohan'ın daveti üzerinden saatler geçmesine rağmen eski dostlarından her hangi bir cevap gelmezken, Beyonce'un yeni doğum yaptığı için partiye gitmeyeceği düşünülüyor.

Doğa yürüyüşünde de tarzını konuşturdu

Konserle rinde giydiği kostümleri ve sahne şovlarıyla her zaman dikkat çekmeyi başaran Lady Gaga, günlük hayatında giydiği kıyafetlerle de adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde, yeni sevgilisi Christian Carino ile çıktığı doğa yürüyüşünde giydiği stiletto ayakkabıları ve dar balık eteği ile dikkat çekti. Lady Gaga, özellikle sosyal medyada "Böyle doğa yürüyüşü mü olur?" tartışmalarına konu oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA