• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rihanna gözünü Oscar’a dikti ÇAĞRI ZORER

Rihanna gözünü Oscar’a dikti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.07.2017, 00:00

Suudi iş adamı Hassan Jameel'la yaşadığı aşkla gündeme gelen dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Oscar ödülü hayalini anlattı. Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmiyle 27 Temmuz'da beyazperdedeki yerini almaya hazırlanan 29 yaşındaki sanatçı, Oscarlı oyuncular Cher ve Jennifer Hudson gibi isimleri kendine örnek aldığını söyledi. Barbadoslu şarkıcı "Ben de bir gün bunları başarmak istiyorum.Kim yaptığı işin harika olduğunun söylenmesini istemez ki?" dedi.

"Hayatımda yaşadığım en aşağılayıcı deneyimdi"

Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez'le yaşadığı aşk ile popülerliği tüm dünyaya yayılan Alex Rodriguez, geçtiğimiz günlerde Jimmy Fallon'ın sunduğu 'Tonight Show'a konuk oldu. Eski bir beyzbolcu olan Rodriguez, Lopez ile ilişkisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Sürekli Lopez'in koruması sanıldığını söyleyen 41 yaşındaki Rodriguez "Yankees'de oynarken dünya şampiyonlukları kazandım, ödüller aldım ve çok havalı biri olduğumu düşünüyordum. Ama Jennifer ile birlikteyken bütün bunlar değişti" dedi. Ünlü beyzbolcu "Jennifer ile Met Ball Gala'ya gittiğimizde, paparazziler bana 'Önümüzden çekil, fotoğraf çekmeye çalışıyoruz!' diye bağırıyordu.
Bu, yaşadığım en aşağılayıcı deneyimdi." diyerek üzüntüsünü belirtti.

Kadın oyuncular daha az kazanıyor

Başarılı aktris Gal Gadot'un, gişe rekorları kıran son filmi Wonder Woman'daki rolü karşılığında 300 bin dolar aldığı ortaya çıktı. TMZ'nin haberine göre; 2 Haziran'dan bu yana 600 milyon dolar gişe yapan 'Wonder Woman' filmi sayesinde ününe ün katan Gadot "Çok mutlu ve minnettar" olduğunu söylemişti. Güzel oyuncunun aldığı rakamın erkek oyunculara göre düşük olması, sinema dünyasında kadın ve erkek oyuncuların ücret eşitsizliği konusundaki tartışmayı yeniden alevlendirdi.

Rol arkadaşına omuz verdi

Michelle Rodriguez geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Hızlı ve Öfkeli 8 dijital olarak bugün itibariyle piyasaya sürüldü. Umarım serinin bir sonraki devam halkasında kadınlara daha çok yer vermeyi düşünürler. Yoksa sevilen seriye veda etmem gerekebilir" diye belirtmişti. Hayranlarının tam desteğini alan güzel yıldıza bir omuz da rol arkadaşı Vin Diesel'den geldi. Diesel sosyal medya üzerinden Rodriguez'e desktek verdi. Ünlü aktör "Her seferinde daha iyisini yapmaya çalışmalıyız. Yaptığımız için eğlenceli ve heyecanlı kılan şey zorlukları aşmaktır. Bu serinin şuan olduğu noktaya gelmesini sağlayan da buydu" diye yazdı.

Kirsten Dunst sinemaya küstü

Hollywood'un başarılı aktrislerinden Kirsten Dunst oyunculuğu bırakma noktasına geldiğinden bahsetti. The Times'a konuşan oyuncu kariyeriyle ilgili olarak "Bir geçişin içindeyim ve artık bunu yapmak istediğimden emin değilim" şeklinde konuştu. Devam filmlerinde artık başroldeki esas kadını canlandırmak istemediğini söyleyen oyuncu, Örümcek Adam filminde kazandığı ünden pek memnun olmadığını belirtti. "Yüksek bütçeli filmler yaptıktan sonra senden bu sistemin içinde olmanı bekliyorlar, ancak bu sistem bana göre değil" diye de ekledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA