• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Kozmetik ürünlerini buzdolabında tutun’ ÇAĞRI ZORER

‘Kozmetik ürünlerini buzdolabında tutun’

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.07.2017, 00:00

Dünyaca ünlü Amerikalı model Kendall Jenner, günün her anında güzel görünmenin sırlarını paylaştı.
Modellik mesleğinin bedeni yoran ve yüzü çok yıpratan bir meslek olduğunu vurgulayan Jenner; uzun çalışma saatlerinin, kısa gecelerin, podyumların, farklı ortamlardaki fotoğraf çekimlerinin ve gidilen partilerin sayesinde modellerin ömrünün fotoğraf karelerinde geçtiğini söyledi.
Bu yüzden hayranlarının gözünde her koşulda güzelliklerini korumanın kendileri için önemli olduğuna değinen Kendall Jenner, bunda doğru makyaj yapmak kadar, ciltteki kırışıkları gidermenin hilelerini de bilmek gerektiğini dile getirdi.
Ve kadınların kabusu olan göz kenarlarındaki halkaları görünmez hale getirmenin iki önemli sırrını anlattı.

Soğuk terapi en iyisi

Kendall'ın ilk önerisi, kozmetik malzemelerini buzdolabında tutmak. Gözlerdeki şişliği ve kırışıklıkları gidermenin en önemli yollarından birinin, kozmetik ürünlerini soğuk kullanmak olduğunu söyleyen güzel model, bu fikri kendi makyaj uzmanı Mary Phillips'in ortaya çıkardığını belirtti. Serin kullanımın, kozmetik özelliklerinin ciltteki olumlu etkisini daha çok artırdığını söyleyen Jenner, "Bu açıdan en iyi fikir onları buzdolabına ya da dondurucuya koymak. Fazladan etki için krem, serum, jeller, nemlendiriciler ve neredeyse tüm kozmetik ürünlerini soğukta saklayabilirsiniz" diye konuştu.

Pamuk maskesi

Kendall Jenner'ın bloğunda da dile getirdiği ikinci hüneri ise 'yatıştırıcı ve nemlendirici' etkisini artırmayı hedefliyor. Bunun için özel bir pamuk maskesi uygulamak gerektiğini anlatan ünlü model, "En kolay hilelerden biri göz kurtarma maskesi. Özellikle gözlerin daha çok yorulacağı olaylar öncesinde 15 dakika boyunca göz jellerini pamukla maskelemek fayda gösterecektir. Pamukla dairesel bir yüz masajını da deneyin. Bu arada cildi ve saçları her zaman nemli tutacak vitaminleri ve güzel bir cilt için bol su içmeyi de unutmayın" dedi.

BEBEKTEN SONRA İLK KEZ TATİLDELER

Hollywood'un ünlü oyuncusu ABD'li Bradley Cooper ile Victoria's Secret'in güzel modeli Rus sevgilisi Irina Shayk, geçtiğimiz Mart'ta dünyaya gelen ve adını Lea koydukları bebeklerinin ardından ilk kez tatil yapma fırsatı buldular. Kendi ebeveynlerini de alarak Fransız Polinezyası'ndaki en büyük ada olan Tahiti'nin cennet plajlarına kendilerini bırakan Cooper ile Shayk çifti, gemiyle mavinin her tonunu barındıran sulara açılmanın keyfini yaşadı. İş hayatının yoğunluğu ve doğumun ardından rahatlamaya çok ihtiyaçları olduğunu söyleyen Irina, tatil ekibiyle bol bol fotoğraf da çektirdi ama şimdilik küçük Lea'yı basında göstermeye niyetleri olmadığını dile getirdi.

EVLİLİK YOLUNDAKİ PRENS RAHAT DURMADI

İngiliz kraliyet ailesinin yakışıklı veliahtı Prens Harry ve sevgilisi ABD'li oyuncu Meghan Markle'ın tam da evliliğe doğru yol aldığı söylenirken, Prens Harry'nin çapkınlıklarına bir yenisini daha eklemesi çiftin ilişkisine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde Prens Harry ile sevilen dizilerden 'The Suits'te rol alan Markle'ın evlilik hazırlıkları yaptıkları, hatta yüzük ve gelinliğin bile alındığı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak tüm bu gelişmelerin yaşandığı günlerde, Prens Harry'nin katıldığı bir festivalde gizemli bir sarışın ile görülmesi ve birlikte selfie çektirmesi olay yarattı.

RONALDO YENİDEN BABA MI OLACAK?

Dünyaca ünlü futbol yıldızı, Real Madrid'in ve Portekiz Milli Takımı'nın kaptanı Cristiano Ronaldo ve sevgilisi Georgina Rodriguez, İbiza'da tatilin tadını çıkarıyor.
Bir süre önce taşıyıcı anneden ikiz çocuk sahibi olmasıyla gündemi sarsan ünlü futbolcunun 32 yaşındaki sevgilisi Georgina'nın da hamile olduğu öne sürüldü. Eğer iddialar doğru çıkarsa, Ronaldo üçüncü kez baba olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA