• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
HAYDİ 1.LİG İÇİN VURUN GÜRKAN ERTAÇ

HAYDİ 1.LİG İÇİN VURUN

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.06.2016, 00:00
Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Dünya Ligi 2. Grup'ta mücadele edecek Erkek Voleybol Milli Takımımızı bugünden itibaren kucaklayacak ve İzmirliler olarak Birinci Lige çıkmaları için moral desteği vereceğiz.
İzmir Atatürk Voleybol Komleksinde bugün saat 17.30'da Portekiz, yarın Slovakya ile karşılaşacağız.
Son maçımız Hollanda ile. Maçları A Spor naklen veriyor. A Milli Takım Başantrenörü Emanuele Zanini, Dünya Ligi'ne ilk kez ikinci seviyede katılmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, turnuva sayesinde takımın seviyesini test edeceklerini kaydetti. Turnuvanın dünya sıralamasında üst basamaklara tırmanmak için büyük fırsat olduğunu vurgulayan Zanini, "Hedefimiz Dörtlü Final'e gitmek ve orada kazanarak bir üst gruba çıkmak" dedi, İzmirli voleybolseverlerden destek beklediklerini söyledi.
O zaman Atatürk'te buluşalım.

Sultanlar Amerika sahnesinde

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) Dünya Grand Prix Serisi'nin ikinci etabında yarın sabaha karşı 03,10'da Japonya ile karşılaşacak. Pazar günü Almanya ve pazartesi günü de ev sahibi Amerika ile aynı saatte mücadele edeceğiz.
Takımların gruplarında aldıkları toplam puanlara göre oluşturulacak sıralama sonucunda en yüksek puana sahip 5 takım ve Tayland, FIVB World Grand Prix Finali'nde oynayacak.

Şipşak Egespor

Abdullah İmren bir voleybol sevdalısı. Bu spor dalına uzun yıllar hizmet etti, başta Karşıyaka Bayan Takımı pekçok takımı başarıya götürdü. İmren şimdi de İzmir'e kurulan Büyük Egespor Kulübü Erkekler Takımını 5 aylık süreçte merdivenleri ikişer atlayarak hedefe götürüyor. Büyük Egespor, Bölgesel Lig İzmir Grubu'nu ikinci sırada bitirdikten sonra İzmir Şampiyonu oldu.
Abdullah İmren, "Şimdiki hedefimiz 3.Lig. Gerisi de gelecektir" diyor. İmren ve tayfaları yaparlar, ben buna inanıyorum.

Voleybolun merkezi İzmir

Voleybol Federasyonu bu spor dalının gelişmesi için İzmir'i önemli bir merkez seçti. Voleybolumuza kaynak yaratmak amacıyla düzenlediği "Altyapılar Türkiye Şampiyonası" Gaziemir Fuar Alanı'da sürüyor. İlk defa gençler, yıldızlar, küçükler ve miniklerde 32 bayan ve 32 erkek takım ile voleybol festivali herkesin hayranlığını kazanıyor.
Ve milli organizasyonların çoğu da İzmir'e kaydırıldı.
Bu organizasyonun temel taşlarından Federasyon İletişim ve Pazarlama Birimi Müdürü Sezgin Eren ile federasyon görevlisi Mert Bülent Uçma, YENİ ASIR'ı ziyaret ederek bu spor dalına verdiğimiz destek için teşekkür ettiler. Eren, spor müdürümüz Haluk Güney'e bir milli forma armağan etti, ziyarette biz voleybol otoritesi arkadaşım Gökhan Özyurtlu ile birlikte hazır bulunduk.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA