• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Papatya falı GÜRKAN ERTAÇ

Papatya falı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.10.2016, 00:00

Ege artık süratle bayan voleybolun merkezi oldu. Bu sezon İzmir ve Ege takımlarının bulunduğu Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde müthiş bir şampiyonluk mücadelesi yaşanacak. Salihli Belediye, Kübalı Cabrera ve Bulgar Boncheva ile yine iddialı.
"Bu kez çıkarız" diyen Manisa B.Ş.B, Trinidad'lı Thompson ve ABD'li Bell'le büyük umutlarla giriyor. Şampiyonluğa soyunan Balıkesir B.'nin kozları Azeri Aghayeva ve Brezilyalı Dos Santos. İzmir Rota Koleji yıldız yabancıları, Rus Burkina ve Ukrayna'lı Patsiukevych ile "Ben de varım" diyor. Karşıyaka Yerli Malı ama, yetenekli Türk oyuncularla en azından play-off'u hedefliyor. Çiçeği burnunda yeni ekip Alaşehir B' de Venezuella'lı Gulot ile her zaman iş yapar.
Kim mi şampiyon olur ?
Papatya Falı açmak gerek. Herkes birbirini yenebilir. Yarın verilecek startta program şöyle:

13.00 Balıkesir B.-ARKAS,
13.00 Alaşehir B.-Karşıyaka,
14.00 Salihli B.-İst.Beylikdüzü,
16.30 Manisa B.Ş.B-Yeşilyurt,
17.00 Balıkesir B.Ş.-ARKAS.

Erkeklerde de devler arasına katıldık

Bayanlar voleybolda her zaman zirvedeyiz de erkeklerde doğrusu uzun yıllar aynı başarıyı gösterememenin sıkıntısı yaşıyorduk. Nihayet Avrupa Şampiyonası'na direkt katılmanın zevkini yaşadık.
Turgutlu'da coşkulu seyirci desteğiyle Porteki'i 3-0 yenen Milli Takımımız, rövanşta da rakibine pabuç bırakmadı, 21-25, 25-18, 25-19, 20-5 ve 12-15'lik setlerle 3-2 kazanmayı başardı.
ARKAS'lı Gökhan'ın yıldızlaştığına ayrıca memnun olduk.
Şimdi Polonya'da 16 takımın katılacağı finallere gireceğiz. Hep böyle devam edelim.

Mutlugil FIVB'ye yeniden seçildi

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen 35. Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Dünya Kongresi'nde, 2012 yılından beri görevini sürdüren Ary Graça yeniden başkan seçildi.
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil de, yönetim kurulu üyeliğine seçildi.
Mutlugil, daha önce de 36. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV)
Genel Kurulu'nda yönetim kuruluna girmiş ve finanstan sorumlu asbaşkan olarak görevlendirilmişti.

TSYD İzmir Avrupa'ya açılacak

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi'nin bu yıl ikincisini '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kupası' adıyla düzenlediği voleybol turnuvası yine kaliteli takımların lig öncesi kendini sınadığı son derece önemli bir turnuva oldu. Arkas Spor, İstanbul B.Ş.B, Ziraat Bankası ve Afyon B.Yüntaş birbirinden güzel 6 maçla İzmirlileri voleybola doyurdu. İstanbul BŞB'nin şampiyon olduğu turnuvada Ziraat Bankası ikinci, Arkas Spor üçüncü, Afyon ise dördüncü oldu. Turnuvaya katılan takımların övgü ve dilekleri üzerine TSYD Turnuvasının önümüzdeki sezon uluslararası alana açılması kararlaştırıldı.
Avrupa'nın en önemli takımlarından biri davet edilerek renklendirilecek.
TSYD yönetimi bu konuyla ilgili şimdiden kolları sıvadı.
Türkiye'nin lig öncesi en ciddi turnuvası olan TSYD, gelecek yıl bunu uluslararası platforma taşıyarak daha da cazip hale getirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA