• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Gitmelisiniz artık GÜRKAN ERTAÇ

Gitmelisiniz artık

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.10.2016, 00:00

Manchester United ile F.Bahçe arasında kadro kalitesini tartıya çıkarmak insafsızlık. F.Bahçe yedek kulübesinde 18 yaşındaki Caner Koca ile 20 yaşındaki Ramazan Civelek oturuyordu. Bu iki genç, TV'lerden hayranlıkla izledikleri, resimlerini albüm yaptıkları dünya starı Zlatan İbrahimoviç'e sadece 10 metre uzaklıktaydılar. Manchester kulübesindeki diğer yedekler de Rashford ve Depay'ın değerleri de 40-50 milyon euro civarındaydı. Ramazan ile Caner F.Bahçe'de boğaz tokluğuna oynuyordu, tüm sezon 100 ve 150 bin lira alacaklardı.

Ne pas ne de atak!

F.Bahçe rakibi önüne hayli eksik çıkmakla idam hükmünü kabullendi. Lens ve Ozan sakattı, sürekli formsuz Van Der Wiel de kadro dışı bırakılmıştı. Eksikler F.Bahçe'nin zavallı durumuna bahane değil. Maça hiç atak yapmayı düşünmeyerek sadece gol yememek amacıyla çıktılar.
Ne pas yapabildiler, ne bir atak. Manchester da üstün görünüyordu ama, ilk yarım saatte Volkan'ı tehdit edecek tek bir atak yapamadı, tek bir şutu yoktu. Onların yapamadığını Fransız hakem Bastien yaptı, İspanyol Mata'nın yutturmacasına penaltı çalarak hem İngilizleri hem de kendini rahatlattı. Hemen iki dakika sonra Şener efendi, göz göre göre Martial'ı yaka paça indirdi, ikinci penaltıya kimsenin diyeceği yoktu. 2-0'dan, iş işten geçtikten sonra Fenerbahçe gol kovalamayı düşündü ama ne gariptir ki Emenike'nin yerine golcü olarak sahaya sürülen Van Persie sürekli korner atmaya gidiyordu.

Sorumlu sizsiniz

Advocaat ipin ucunu kaçırmıştı, hatalı seçimleriyle "Beni kovun, tazminatımı alayım emeklilik yaşımda gideyim, çiftliğimde hayvan yetiştireyim" der gibi. Kjaer'i çıkarıp ikinci devreye Emenike ile başlaması da, akıllara durgunluk verecek bir karardı. United bu büyük gafı çabuk cezalandırıp golleri dörtledi. Gariplikler bitmedi, Volkan Şen'i çıkarıp İsmail Köybaşı'nı aldı. Gelelim F.Bahçe yönetimine. Sn. Aziz Bey, mental bitkinlik gösteren bu takım, ne ligde, ne Avrupa'da iş yapar. Yenilgilere, yenilen gollere üzülmüyorlar bile, golsüz bitirdikleri bir maç yok zaten. Bu teknik adamları getiren de sizsiniz, bu işe yaramaz futbolcuları da. Yönetim olarak gitmeyi düşünüyor musunuz? Çünkü yapacağınız en hayırlı iş bu. Taraftar sabır taşı... Ama çatladı artık. Babanızın çiftliği mi burası" diye yırtınıyorlar. Haksızlar mı ? F.Bahçe bu dağınıklığıyla sürekli taraftar kaybediyor bilesiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA