• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başlıyoooor GÜRKAN ERTAÇ

Başlıyoooor

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.10.2016, 00:00

Voleybolda 2016-2017 sezonunda büyük heyecan start alıyor. Efeler Ligi'nde ilk 6 hemen hemen belli ama şampiyonun hangisinin olacağı, diğer derecelerin nasıl paylaşılacağı müthiş mücadeleler sonunda belirlenecek. Efeler'de ARKAS, Halk Bankası, İst.B.Ş.B, Ziraat Bankası, F.Bahçe ve G.Saray birbirlerini yenecek durumda. Yabancı oyuncular şöyle: ARKAS: Bravo, Borges (Brezilya), Sanchez (Küba), Sanders (Kanada), HALK BANKASI: Mihajloviç (Sırp), Fonteles (Brezilya), Gonzales (Arjantin), Akrem (B.Rus), Kooy (Hollanda). İST.B.B: Rouzier, Marechal (Fransa), Antonovich, Coskovic) (Sırp), Price (ABD), Matic, ZİRAAT BANKASI: Dick Van Kay, Rauwerdinck (Hollanda), Nilsson (İsveç), Savani (İtalya), F.BAHÇE: Qoesque (Fransa), Sket, Pajenk (Slovenya), G.SARAY: Bartman (Pol), Tuia (Fransa).

Avrupa'nın en önemli ligi

Avrupa'nın en önemli ligi sayılan Sultanlar Ligi'nde de Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe ligde ilk 3'ü sağlayacakları gibi Şampiyonlar Ligi'nde de Dörtlü Final'in üç biletini alacak güçteler. Vakıfbank'ta Çinli Zhu Ting, Amerikalı Hill, Hollandalı Lonneke, Eczacıbaşı'nda Brezilyalı Thaisa, Amerikalı Adams ve Larson, Sırp Ognjenoviç, Hırvat Rasiç, F.Bahçe'de Güney Koreli Kim, Brezilyalı Brezilyalı Natalia ve Tayland'lı Tomkom var. Bu sezon liglerde, 39'u kadınlarda, 38'i erkeklerde 77 yabancı oyuncu forma giyecek. Takımların maç kadrolarında yabancı oyuncularından 4'ü yer alabilecek ancak 3'ü aynı anda sahaya çıkacak. Hadi bakalım kolay gelsin.

Seramiksan'a başarılar

Sultanlar Ligi'nde Ege'nin tek temsilcisi Seramiksan, lig perdesini yarın Ankara deplasmanında Halkbank ile 14.00'de yapacağı maçla açıyor. Mavibeyazlıların Turgutlu'taki maçlarda rakiplerinin korkulu rüyası olacağına inanıyoruz.
İş aleminde zirveye çıkan Seramiksan'ın sporda da başarılı olacağına inancımız tam. Seramiksan, Arjantin'li Nizetich, Bulgar Nikolayeva, İtalyan Cristina Barcellini ve ABD'li milli smaçör Jessica Susan Tow-Arnett ile ışıldayacak.

Birbirlerini yiyecekler

Dünya Kulüpler Şampiyonası Filipinler'in başkenti Manila'da sürüyor. İki temsilcimiz var, Eczacıbaşı ve Vakıfbank. Dileğimiz bu iki ekibimizin gruplarında şampiyon olup finalde karşılaşmalarıydı.
Ama ne yazık ki korkulan oldu, Vakıfbank, kazanacağı karşılaşmada Volero Zürih'e 3-2 mağlup olunca grup ikinciliğinde kaldı, diğer grubun birincisi Eczacıbaşı ile eşleşti.
İki takımımız bugün sabah saat 08.00'de karşılaşacak, birisi elenecek. Maçı NTV Spor naklen veriyor.

İzmirsporluların nostaljik buluşması

Bir zamanlar İzmir voleybolunda bir güç olan, ilgisizlik nedeniyle elini ayağını çeken İzmirspor'da, isim yapmış, lacivert-beyazlılara katkıda bulunmuş yönetici ve voleybolcular bir nostalji yemeğinde biraraya gelecek.
Yılmaz İzgüt ve Ersin Alakuş'un organizasyonu 16 Kasım saat 19.30'da Alsancak'taki Altınkapı Restoran'da.
Anılar anlatılacak, kurtlar dökülecek, eskiler yadedilecek.
Ne güzel. Her kulüp böyle etkinlikler yapsa keşke.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA