• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ali Koç gelecek dertler bitecek GÜRKAN ERTAÇ

Ali Koç gelecek dertler bitecek

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.10.2016, 00:00

Bu sloganı ben söylemiyorum, son yıllarda Fenerbahçe taraftarının statlarda, orada, burada haykırdığı istek. Sarı-lacivertli camia 18 yıldır görevde bulunan Aziz Yıldırım'ın artık bayrak değiştirmesi gerektiğini belirterek, Koç Ailesinin bu pırıl pırıl temsilcisini, "Kurtarıcı" olarak görüyor. Ali Koç öylesine seviliyor ki, Sadettin Saran da, Ali Şen de, Abdullah Kiğılı da, F.Bahçe'de zirvede sayılan ne kadar isim varsa hepsinin oyunu alacak, küskün F.Bahçe Camiasını barıştıracak, Ülker Saraçoğlu'na yeniden 50 binleri toplayacak bir idealist Fenerli. Ali Koç, başkan adaylığını F.Bahçe 1907 Derneği toplantısında açıkladı. Bu bomba haber medyada yankılanınca Konya-F.Bahçe maçını solda sıfır bıraktı. Dileriz artık Aziz Yıldırım da Koç'un bu mükemmel girişimine destek olur da, F.Bahçe tarihinde yeni sayfa açarak yeni başarıları gündeme oturtur.
F.Bahçeliler de, Yıldırım'ı uzun yıllar hizmet eden sembol isim olarak saygıyla hatırlarlar. F.Bahçe dün deplasmanda Konyaspor'u yenerek hem bu takım önündeki şanssızlığını kırdı, hem de 5.sıraya çıkıp zirve yarışına adını yazdırdı.
Hem de dahi (!) teknik direktör Dick Advocaat'ın bomba diyeceğimiz yanlışlarına rağmen. Hollandalı sahaya öyle yanlış bir 11'le çıktı ki inanılmaz. Volkan Şen, Alper Potuk, Salih Uçan kenarda oturuyor, Hasan Ali ile İsmail Köybaşı gibi top alışverişini beceremeyen iki kişiyle sol kanattan iş yapmaya çalışıyor. Halbuki bu maç tam Volkan Şen'in maçı ama F.Bahçe kanatsız uçak gibi sallanıp duruyor. Bereket takımın en iyisi olduğu kuşkusuz Lens penaltı yaptırıyor da, Emenike ile galibiyet golü ve üç puan geliyor. Advocaat sahanın en iyisi Lens'i 62. dakikada herkesi hayretler içersinde bırakan bir kararla dışarı alıyor. Koca ikinci devrede F.Bahçe'nin rakip kaleye tek atağı var, Van Persie'nin direkten dönen topu, o kadar. Konya tek kale oynuyor ama, gol atamıyor. Dandunlarla kaç maç kazanılır, onu da Dick'in bilmesi gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA